AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Min indkøbskurv
0,00 kr

Ambu Mark IV Respirationsballon Voksen med åndedrætsmaske

SKU
304001000
1.842,50 kr 1.474,00 kr

Genanvendelig 100% latexfri respirationsballon med dobblet-vægget pose, der giver trykbegrænsning. 

Egnet til manuel ventilation af voksne og børn med en minimumsvægt på omkring 15 kg (3 år); Leveres med drejelig patientventil, håndtag, ophængningssløjfe og tilslutning til PEEP-ventil.

Ambu Mark IV Respirationsballon

Ambu Mark IV fås i to størrelser: Ambu Mark IV Voksen, designet til manuel ventilation af voksne og børn med en kropsvægt på min. 15 kg (3 år) og Ambu Mark IV Baby til børn med en kropsvægt på max ca. 20 kg (4-5 år).

Egenskaber af Ambu Mark IV Respirationsballon

Ambus unikke dobbeltvægskoncept adskiller tydeligt den ægte Ambu-ballon fra alle andre manuelle ventilationsanordninger. Med denne respirationsballon får du det berømte Ambu "touch". Den tynde ydre skal giver brugeren en meget god fornemmelse for at vide, hvor meget tryk der er behov for, mens den indre ballon med lufthuller muliggør hurtig rekyl for optimal hitvolume. Dette giver dig fuld kontrol over mængden af ​​tryk, der gives til patienten, og muliggør om nødvendigt kunstig åndedræt ved hurtige hastigheder. En anden unik effekt af Ambu-dobbeltvæggen er, at elasticiteten af ​​den ydre skal begrænse trykket i luftvejene til at stige over ca. 7 kPa (70 cm H2O) under enhåndsoperation af den voksne Ambu Mark IV.

Både Mark IV voksen og Baby er 100% latexfri. Det elegante design og det gennemsigtige hus inklusive den unikke enkeltventil muliggør uhindret observation af ventilens drift og let synlighed og kontrol af luftstrømmen til patienten. Ambu Mark IV Baby er udstyret med en trykbegrænsningsventil, der åbner, når trykket i ventilen når ca. 4,0 kPa (40 cm H2O). Hvis der kræves mere tryk, kan grænsen let afbrydes ved at trykke på den medfølgende låsehætte.

Ambu Mark IV voksen er udstyret med et integreret håndtag, der gør det let at holde og giver ensartet kompression i alle nødsituationer, selv under våde forhold og til brugere med små hænder.

Ambu Mark IV Baby Respirator har et ergonomisk design, der passer perfekt til håndfladen. Du kan komfortabelt holde den i lange perioder uden at forårsage træthed i hånden.

Begge størrelser er forsynet med en drejningsmekanisme mellem patientventilen og masken; dette giver dig mulighed for at skifte position eller skifte hænder uden at afbryde patientens ventilation.

Mere information
Produktnavn Ambu Mark IV Respirationsballon Voksen med åndedrætsmaske
SKU 304001000
Fabrikant Ambu
Suitable for Patient type Child, Adult
Vægt 1.000000
Besøg CPRmanual.com for alle brugsanvisninger på vores produkter.