Ambu Junior

Den nye Ambu Junior ser ud som et 3-årigt barn og er særdeles velegnet til genoplivning af børn. Denne full body kropsdukke til træning af genoplivning er med sin vandtætte udformning også anvendelig til træning af genoplivning i forbindelse med drukning.

4.498,75 kr 3.599,00 kr
På lager, tilgængelig med det samme
Beskrivelse
Ambu Junior dukken er udformet med henblik på at lære basisteknikkerne ved genoplivning af et barn. Genoplivningsdukken ser ud som et 3-årigt barn og er med sin vandtætte udførelse ligeså egnet til at træne scenarier, der involverer drukning.

Denne træningsdukke dækker alle muligheder for at træne realistiske genoplivningsscenarier. Kunstigt åndedræt er kun muligt, når der er foretaget korrekt hageløft; luftvejene er blokerede, lige så længe dukkens hoved er bøjet forover. Når der blæses luft i dukken som ved kunstigt åndedræt, hæver brystkassen sig.

Dukken er udstyret med en ekslusive envejsventil. Den er enkel, økonomisk og fuldstændig realistisk i brug og passer perfekt blandt i sortimentet af træningsdukker, som anvendes under et kursus i genoplivning, hvor basisteknikkerne for korrekt førstehjælp indøves.

Denne full body børnedukke leveres med følgende tilbehør:

 • 5 mund- og næsestykker
 • 5 spærreringe til luftveje/lunger
 • 25 lunger

 • Mere information
  Mere information
  Produktnavn Ambu Junior
  SKU A282010000
  Fabrikant
  Ambu
  Træningsdukke model Barn
  Forbindelsesmuligheder Ingen
  Procedurer BLS (hageløft, kunstigt åndedræt, kompression)
  Vægt 4.2 kgs
  Garanti 2 år
  Brugermanual

  Klik her for at se brugervejledningen