Hjertestarter til hjemmet

I Danmark finder ca. 5.000 genoplivninger sted uden for hospitalet, og mere end halvdelen af dem sker i eller omkring hjemmet. Ambulancens ankomsttid er ofte længere end 6 minutter. De første 6 minutter er livsvigtige ved hjertestop! Med en hjertestarter (ofte kaldet AED) i eller omkring huset kan sikker HLR (hjerte-lunge-redning) påbegyndes hurtigere, og chancen for overlevelse øges. Skab mere tryghed i hjemmet med en hjertestarter.

Let at bruge

En AED til hjemmet skal være nem at bruge for alle. Ikke kun for dig, men måske også for naboerne, venner og familie. Alle kan og må bruge en AED, du behøver ikke at være professionel for dette. Der er ingen regler for hvem, der må bruge en hjertestarter i Danmark. Derfor har vi udvalgt de letteste hjertestartere at bruge nedenfor til privat brug.

Egnede hjertestartere til hjemmet

Interesseret i at købe en hjertestarter til dit hjem? Så læs mere her. Vi anbefaler AED'erne nedenfor som de bedste valg til privat brug. Alle sammen lette at bruge, giver klare instruktioner, har lave vedligeholdelsesbehov og -omkostninger og leveres med hele 10 års garanti.

Philips Heartstart HS1 hjertestarteren er også kendt som Philips Home AED. Dens brugervenlighed gør dette til en populær AED til hjemmet. Zoll AED Plus er også meget velegnet til placering i eller omkring huset. Især på grund af CPRD-elektroderne. Disse elektroder består af ét stykke, hvilket forhindrer forkert placering. Defisign Life hjertestarteren fås både som fuld- og halvautomatisk til en fornuftig pris.

Mere information

Planlægger du at købe en hjertestarter til dit hus, eller orienterer du dig stadig? Læs mere om hjertestarterne nedenfor eller kontakt os for personlig rådgivning. Vores mærke-uafhængige udvalg gør os unikt i stand til at skræddersy et tilbud til dig. Ring på +45 89 88 82 25 eller send en e-mail til [email protected].

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. CU Medical SPR AED halvautomatisk
    12.498,75 kr 9.999,00 kr
    Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
pr. side

Ofte stillede spørgsmål om hjertestartere til hjemmet

 

Hvem kan betjene en hjertestarter?

Alle kan bruge en hjertestarter. Du behøver ikke at have speciel træning, for at kunne redde liv i Danmark. Enhver AED giver vejledning om HLR, og hvordan du bruger AED'en. Den største forskel er i versionen: halvautomatisk og fuldautomatisk hjertestarter. En halvautomatisk AED er udstyret med en stødknap, den fuldautomatiske hjertestarter har kun en tænd-/sluk knap. Vi anbefaler en fuldautomatisk AED til uerfarne brugere.

Hvordan skal jeg opbevare min hjertestarter?

Opbevaring af hjertestarteren afhænger af hvor du ønsker at placere den. En AED til hjemmet, der hænger udendørs, skal placeres i et udendørsskab. Et udendørsskab beskytter hjertestarteren mod vind og vejr, og gør den desuden nem at finde, og at holde øje med. Vi anbefaler at opbevare hjertestarteren udendørs og uden lås, så alle kan gøre brug af den.

Holdes AED'en indendørs? Hertil kan du vælge et indendørsskab eller vægbeslag. De fleste AED'er leveres med en taske. En hjertestartertaske er også tilstrækkeligt til opbevaring derhjemme.

Jeg har købt en hjertestarter, hvad nu?

Når du har modtaget din hjertestarter og pakket den ud, er det en god idé at gøre dig selv og dine nærmeste godt bekendt med den. Læs manualen igennem og tjek hvordan du ser om status på hjertestarteren er i orden. Notér udløbsdato på elektroderne. Sæt derefter hjertestarteren på sin plads og tilmeld den hos Trygfonden, så 1-1-2 alarmcentralen kan informere frivillige hjerteløbere om, hvor de kan finde den.

Er der noget jeg skal være opmærksom på omkring min hjertestarter?

Vores udvalg af hjertestartere ovenfor kræver lav vedligeholdelse. Men for at være sikker på, at din hjemme-AED altid kan bruges, er det vigtigt at tjekke den regelmæssigt. Se efter statusindikatoren og/eller eventuelle lys der angiver batteriudskiftning. Hold også godt øje med elektrodernes holdbarhed. Elektroder har en udløbsdato, da den klæbende gel kan tørre ud. Køb altid nye elektroder og batterier i god tid. Disse kan du nemt selv skifte ud.

Hvordan sikrer jeg, at hjertestarteren altid er klar til brug?

I Danmark er det ejerens eget ansvar, at sørge for at hjertestarteren virker. Derfor er det vigtigt, at holde godt øje med status på hjertestarteren.

Hvis du ikke vil bekymre dig om vedligeholdelse af din hjertestarter, kan du også vælge at købe en serviceaftale. Du kan se vores udvalg af serviceaftaler under Hjertestarter Service. For eksempel bliver AED’en årligt kontrolleret og testet, og/eller reservedelene bliver udskiftet til tiden.