Garanti og service

På mange af de produkter, du finder på AEDbutikken.dk gælder den lovpligtige fabriks- og almene forbrugergaranti. Den almene forbrugergaranti betyder, at et produkt skal leve op til og fungere i henhold til hvad du som forbruger med rimelighed kan forvente. Fabriksgarantien på hjertestartere kan varierer fra 2 år til 10 år på de forskellige hjertestartere. Hos Medisol giver vi dog 10 års garanti på alle hjerterstartere*.
På de fleste reservedele gives der ingen garanti, undtaget på enkelte specifikke accu-batterier. Om der ydes garanti eller ej, for os er tilfredse kunder målet, og vi bestræber os på at finde en god løsning sammen med dig i forbindelse med en eventuel defekt.

Skulle der opstå en uventet og uforudset defekt på et produkt, som du har købt i AEDbutikken.dk indenfor den gældende garantiperiode, gør vi vores yderste for at afhjælpe og løse problemet så hurtigt som muligt. Er dit produkt defekt ved modtagelsen, betyder det i langt de fleste tilfælde, at vi umiddelbart sender dig et erstatningsprodukt. Dog kan en reparation i enkelte tilfælde afhjælpe fejlen. Har du allerede haft dit apparatur i en længere periode, og har du opdaget et problem, så anbefaler vi, at du ringer til os på telefonnummer +45 89 88 82 25 , så vi sammen finder frem til den bedste løsning.

Ønsker du at at gøre brug af en eventuel garanti eller vil du anmelde en defekt? Send din anmodning på mail til [email protected] eller per almindelig brevpost til:
Medisol B.V.
Att. Kundeservice
Mercuriusweg 12,
4382 NC Vlissingen,
Nederland

Inkluder venligst følgende oplysninger:

  • En beskrivelse af defekten/problemet.
  • Hvis du ønsker at fordre brug af garantiperioden, inkluder da også dit bestillingsnummer eller fakturanummer på det pågældende produkt.
  • Om muligt  produktets serienummer.
  • Dine person- og kontaktoplysninger.
  • Angiv også venligst hvordan du ønsker defekten/problemet løst.

Du kan også returnere dit produkt, men kontakt da først en Medisol-medarbejder telefonisk på +45 89 88 82 25.

Er du i tvivl om garantien på dit produkt, eller har du spørgsmål vedrørende en eventuel reparation, anbefaler vi, at du kontakter os på [email protected] eller på telefon +45 89 88 82 25 .