Hjertestarter udendørs

Hæng en hjertestarter udendørs og red flere liv

I Danmark er vi gode til at redde liv. Vi er gode til at træde til i tilfælde af hjertestop. En vigtig del af genoplivningsprocessen er brug af en hjertestarter. Derfor er det vigtigt at hænge en hjertestarter udendørs, så den er tilgængelig for alle og enhver, 24 timer i døgnet. 

Er du interesseret i at placere en hjertestarter udendørs så er du kommet til rette sted. Vi er nemlig den største uafhængige hjertestarter specialist i Europa.  

Er der forskel på en hjertestarter udendørs eller indendørs?

Alle hjertestartere egner sig både til indendørs og udendørs brug. Det vigtigste er at de opbevares på en ordentlig måde. Hvis hjertestarteren placeres indenfor i en bygning så kan man installere et indendørs hjertestarterskab. Det er nemt at montere og er en virkelig budgetvenlig løsning. 

Hvis man vil installere en hjertestarter udendørs er det vigtigt at den opbevares i et varmeskab til hjertestarter[Mv1] . Et udendørs hjertestarterskab har temperaturregulering og tilknyttes elnettet. Sådan er hjertestarteren beskyttet mod vind og vejr og opbevares den under de mest optimale omstændigheder. 

Hvis du vil have din hjertestarter udendørs er der én ting til du skal tænke på. Det er IP-værdien. Det er en klassificering som angiver hvor modstandsdygtig hjertestarteren er overfor støv og fugt. Hjertestartere med en høj IP-værdi er modstandsdygtige overfor både styrtende regnvejr og fugtige omgivelser som i en svømmehal. Hvis din hjertestarter skal bruges udendørs er det derfor smart at vælge en hjertestarter med høj IP-værdi.  

En guide til den bedste AED hjertestarter pris: Udendørs eller indendørs

Prisen på en hjertestarter har ingen indflydelse på om hjertestarteren er egnet til indendørs eller udendørs brug. Et par ting du bør tage højde for er som nævnt IP-værdien, men også holdbarheden på elektroder og batterier. Nogle hjertestartere har lang holdbarhed andre mindre. Det vil sige at nogle hjertestartere koster mere i vedligeholdelse end andre. 

Nogle af de mest populære hjertestartere er f.eks ZOLL AED Plus, DefiSign Life og Defibtech Lifeline hjertestarterne da de har lang holdbarhed på batterier og elektroder og samtidig har en høj IP-klassificering så de er robuste og kan klare lidt af hvert. 

Ved køb af hjertestarter hos AEDbutikken Medisol får du i øvrigt helt ekslusivt 10 års garanti [Mv3] på alle hjertestartere uanset mærke. 

Hvad skal der til for at installere en hjertestarter udendørs

For at installere en hjertestarter udendørs har du brug for at udendørs hjertestarterskab. Dette skal tilknyttes elektricitet dat det både regulerer varme og ventilation og sørger for at temperaturen i hjertestarterskabet forbliver helt optimalt. Levetiden på en hjertestarter bliver forlænget hvis den opbevares under de rigtige forhold. 

Derudover er et hjertestarterskab udstyret med en alarm som starter når skabet åbnes og stopper når det lukkes. Eftersom et udendørsskab til hjertestarter skal tilknyttes elnettet er det vigtigt at det monteres af en autoriseret elektriker. 

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for personlig vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte vores hjertestarterspecialister på 89 88 82 25 eller email: [email protected]