Voksen

Voksen træningsdukken må ikke mangle på førstehjælpskurset. Træn den fulde HLR-procedure, som inkluderer hovedtilt, hageløft, udførelse af brystkompressioner og... Read More

Voksen træningsdukken må ikke mangle på førstehjælpskurset. Træn den fulde HLR-procedure, som inkluderer hovedtilt, hageløft, udførelse af brystkompressioner og redning af vejrtrækning. Kombinér hjertelungeredning med hjertestartertræneren og lad eleverne øve sig i at tilslutte og påføre elektroderne og skift mellem HLR og hjerterytmeanalysen og eventuel stødafgivelse af træningshjertestarteren.

Se vores brede udvalg af HLR-dukker i voksenstørrelse fra mærkerne Ambu, Brayden, Laerdal og Life-Form nedenfor. Flere og flere dukker bruger smart teknologi der giver HLR-feedback mens man øver, så man præcis kan se, hvor der er plads til forbedring.

De fleste voksne førstehjælpsdukker leveres med en taske eller kuffert og en garantiperiode på 1 til 3 år. Klik på det enkelte produkt eller kontakt os for mere information. Ring til os på +45 89 88 82 25, send en mail til [email protected] eller chat med os i chatten.

Read Less
Varer - af
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. Ambu Man Airway W Next Generation
    32.500,00 kr 26.000,00 kr
  2. Ambu Man I Next Generation met armen
    13.373,75 kr 10.699,00 kr
Side
pr. side