Om AEDButikken

AED-butikken drives af Medisol. Medisol BV er grundlagt i Holland og leverer Automatiske Eksterne Defibrillatorer (kendt som AED'ere eller hjertestartere) samt tilhørende genoplivningsprodukter og -udstyr såsom ansigtsmasker og genoplivningsdukker.

Medisol blev oprettet i 2001 og har siden udviklet sig til markedets førende og uafhængig sælger af hjertestartere ikke alene i Holland men også i et stigende antal lande i Europa.
De seneste 11 år, fra 2010 til 2020 er Medisol af avisen ”Financieele Dagblad”, den hollandske pendant til Børsen, blevet kåret som Gazelle virksomhed. Medisol hører dermed til blandt de hurtigst voksende virksomheder i Holland for 11. år i træk.

Medisols grundlægger Pieter Joziasse har mere end 14 års erfaring indenfor livreding og ambulancetjenesten. I webshoppen AEDbutikken.dk finder du således ikke alene et bredt udvalg af de bedste hjertestartere til markedets mest konkurrencedygtige priser. Gennem os er du også sikret den bedste rådgivning og vejledning, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine specifikke behov og pengepung.

Hvorfor vælge AEDbutikken.dk?

  • Vores lave omkostninger samt vore lave indkøbspriser, hvor vi drager fordel af gode mængderabatter, gør, at vi kan tilbyde vore kunder markedets bedste priser.
  • Hurtig levering. Vi har et stort antal standardvarer på lager og kan i mange tilfælde afsende din pakke samme dag som vi har modtaget din bestilling.
  • Gratis fragt. Hos os tillægges der ingen forsendelsesomkostninger uanset størrelsen og prisen på din bestilling.
  • Med UPS garanterer vi hurtig og sikker levering. Du modtager et UPS tracking-nummer, så du altid kan følge med i, hvor din pakke befinder sig.
  • Alle hjertestartere leveres altid med den nyeste software og med 100% fabriksgaranti fra producenten.
  • Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for konkret vejledning eller praktiske tips.