Om AEDButikken

Hvordan det hele begyndte - vores historie

I 2004, det år vi begyndte at sælge hjertestartere i Holland. Helt fra begyndelsen fokuserede vi på at give gode råd. Grundlæggeren  af virksomheden havde i årevis arbejdet som paramediciner i ambulancetjenesten og havde derfor fået en masse erfaring med hjertestartere ( også kaldet AED). Hans  erfaring inden for genoplivning og  hjertestartere  flød nu ind i det nye firma.

Vi er nu repræsenteret med vores onlinebutikker i omkring 20 lande i hele Europa. Vores specialiserede medarbejdere distribuerer produkterne hovedsageligt til Europa, men også ud over Europæiske grænser. Alle varer sendes centralt fra vores distributionscenter i Vlissingen i Holland.

Alle vores medarbejdere lægger hjerte og sjæl i deres arbejde. Regelmæssig videre- og efteruddannelse sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen inden for vores felt. Fra 5 medarbejdere dengang er vi nu vokset til over 65 Medisol-medlemmer. Vores Dansk/svensk/Engelsk talende  team står gerne til rådighed med hjælp og rådgivning.

Medisol er blevet tildelt "FD Gazelle" af "Financieele Dagblad" flere år i træk, hvilket gør Medisol til en af de hurtigst voksende virksomheder i Holland.

Vores Medisol DNA

Vores mål er at redde så mange liv som muligt: Saving Lives! Med entusiasme og engagement hjælper vi vores kunder med alle spørgsmål vedrørende hjertestartere. Hver hjertestarter, vi leverer, betyder lidt mere sikkerhed for dig og dine kære.

V tilbyder et bredt udvalg af hjertestartere og andre genoplivningsprodukter. Vores online shop er overskuelig og intuitiv, og vores kundeservicemedarbejdere er dygtige og professionelle. Du kan forvente rigtig god, kompetent og mærkeuafhængig rådgivning. Desuden får kunder, der bestiller en hjertestarter hos os, nye elektroder gratis efter brug. Det er det, der gør Medisol unik!

At redde liv - vores mission

I 2030 skal alle have en hjertestarter til rådighed inden for seks minutter. Det er vores mål, vores ambition. Vores omfattende forhandlernetværk spiller også en vigtig rolle i dette. Og selvfølgelig forbrugere, foreninger, regeringer, sportsklubber ...  Alle med ét mål: at gøre Europa hjertesikkert!

hvorfor skal du vælge Aedbutikken?

Takket være lave faste omkostninger, store ordremængder og gode forhandlinger med leverandører er vi en af de mest fordelagtige leverandører af hjertestartere.

Hurtig levering og gratis forsendelse. Alle ordrer, der afgives online, sendes med GLS eller UPS så hurtigt som muligt.

Alle hjertestartere leveret af os leveres altid med den nyeste software og er 100% dækket af producentens garanti.

Vedligeholdelsen af hjertestarterne udføres i vores professionelle servicecenter.

Vi tilbyder en længere garanti. Alle hjertestartere  leveres med 10 års garanti!*

(* undtagelse Defisign pocket plus ,Primedic)

Uafhængig og professionel rådgivning

En uafhængig markedsleder

De fleste af vores hjertestartere fås i mange forskellige sprogkombinationer, leveres altid med den nyeste software og er 100% dækket af producentens garantisystem.

Sporingsnumre oplyses altid på forhånd, men hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at modtage din pakke, får du besked om, at du kan afhente din pakke hos det nærmeste UPS/GLS servicepoint . Sporingsnumre oplyses altid på forhånd, men hvis du af en eller anden grund ikke kan modtage din pakke, får du besked om, at du kan afhente din pakke hos det nærmeste UPS/GLS service point.

Da vi tilbyder mange forskellige mærker, kan vi altid give dig uafhængig rådgivning og skræddersyede anbefalinger.

Sikker shopping

Som en af de første distributører af hjertestartere i Europa er Medisol International fuldt ISO-13485-certificeret. Det viser, at Medisol tager alle kvalitetsstyringsspørgsmål alvorligt, og vi tilbyder dig, som virksomhed eller privatperson, den kvalitet og sikkerhed, du leder efter. Vi tager vores kunder og de produkter, vi sælger, alvorligt, og du kan stole på, at vi altid tilbyder en hurtig løsning, hvis noget går galt med din ordre eller dit produkt. Vi er også E-mærket for din skyld. 

Hvis du vil vide mere om Medisol, hvad vi laver, og hvem vi er, kan du besøge vores virksomheds hjemmeside på medisol.nl.