Hjertestarter vedligeholdelseskontrol

Selvom det giver mere sikkerhed at lade en specialiseret montør stå for vedligeholdelsen, er der et antal kontroller du selv kan foretage for at checke, om din hjertestarter er funktionsklar.

  1. Tænd hjertestarteren og lyt til instrukserne. Apparatet afgiver ikke uden videre et stød, så det er fuldstændigt sikkert at tænde hjertestarteren. Du hører herefter en stemme give instrukser. Sluk atter apparatet ved holde tænd/sluk-knappen nede en anelse længere. Hvis du ikke får en fejlmelding, er hjertestarteren i princippet klar til brug. Statusindikatoren i form af et tjekvink, en led-lampe eller en lignende rund knap lyser eller blinker grønt. Oplever du i den forbindelse noget unormalt eller uregelmæssigt, kontakt os da for råd og vejledning på +45 89 88 82 25.
  2. På elektrodesættene finder du en holdbarhedsdato. Hold godt øje med denne dato og skift elektroder i god tid. Da der kan være en vis usikkerhed på batteriers holdbarhed, gå da altid udfra hjertestarterens selvtest, der angiver når batterispændingen er lav. Skift da batteri inden for kort tid, selvom batteriet i dette tilfælde stadig har en restkapacitet. Hvor længe denne kapacitet rækker er nemlig begrænset. Vil du gerne være på forkant? Spørg vores produktspecialist, hvornår det er optimalt at skifte batterier.

Der er instanser, der kan overtage ansvaret for vedligeholdelsen af din hjertestarter for dig. En god vedligeholdelsesservice sikrer en bedre planlægning af en optimal vedligeholdelse og kan udføre  udvidet kontrol og tjek, så du kan være fuldstændig tryg ved, at din hjertestarter altid fungerer helt som den skal. Interesseret i professionel vedligeholdelseskontrol?

Hos Medisol tilbyder vi også service aftaler. Læs mere under Medisol Service Center.