AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Min indkøbskurv
0,00 kr

Bliv Forhandler

Medisol BV, som står for AEDbutikken, tilbyder et særligt Forhandler-program for forhandlere i Danmark. 

Fordelene

Som forhandler er det muligt at indkøbe produkter og artikler hos os til en særlig lav pris. For at få adgang til at se disse priser skal du have en konto med forhandlerprivilegier. Herved kan kursusudbydere og detailhandlere profitere af lave priser på alle hjertestarter-mærker, tilbehør og træningsdukker. Du skal ikke igen og igen forhandle særlige indkøbspriser hos producenterne; det har vi allerede gjort for dig. Alle artikler er oplistet i en og samme butik, og du kan drage fordel af rabatterne med det samme. Desuden tilbyder vi attraktive betingelser for detailhandlere, som for eksempel en udvidet betalingstermin.

For at kunne blive forhandler må du dog opfylde et antal kriterier, som du finder beskrevet længere nede på denne side.

Tilmelding

For at blive forhandler hos Medisol og deltage i vores forhandler-program, skal du indsende en ansøgning om deltagelse, hvorefter Medisol træffer beslutning om, hvorvidt deltagelse er mulig eller ej.

Kriterier for deltagelse

Forhandlere skal opfylde følgende kriterier:

  • din organisation/virksomhed er etableret i Danmark
  • din organisation/virksomhed skal være registreret i CVR-registeret

Omkostninger

Der er ingen omkostninger forbundet ved at være en del af vores forhandler-program. Deltagelse er gratis.

Log ind

Som forhandler logger du ind med et brugernavn og et kodeord, som du modtager af os.

Tilmelding

Hvis du ønsker at ansøge om at blive forhandler hos AEDbutikken, kan du downloade ansøgningsformularen, printe den ud og sende den til os sammen med kopier af den krævede dokumentation.
Lige så snart vi har modtaget din ansøgning og godkendt denne, modtager du brugernavn og kodeord, så du kan du logge ind på AEDbutikken som forhandler.

Lige så snart vi har modtaget din ansøgning og godkendt denne, modtager du brugernavn og kodeord, så du kan du logge ind på AEDbutikken som forhandler.