Bliv Medisol-forhandler

Sammen sikrer vi, at hjertestartere (også kaldet AED'er) bliver tilgængelige for alle. Som AED markedsleder i Europa med det største lager og over 20 års erfaring i branchen, ved vi, hvordan vi støtter AED-brugeren med viden og produktrådgivning. Vi arbejder efter ISO 13485 standarden og derfor har vi en høj standard for kvalitet. 

At gøre AED'er tilgængelige for alle, er et af vores hovedmål, og derfor tilbyder vi et særligt forhandlerprogram. Dette er beregnet til forhandlere i hele Europa og har allerede over 1600 deltagere. 


Forhandlerprogram

Som forhandler af Medisol får du adgang til et separat webshopmiljø. Ved at logge ind med et personligt login kan du til enhver tid se det aktuelle sortiment og priser samt bestille produkter. Du kan købe artikler til specialpriser, som bliver synlige, så snart du logger ind på din konto. Dine ordrer kan også sendes direkte ud til dine slutkunder med mulighed for egen medfølgende fragtbon. 

Specialpriserne gælder for vores levering af alle mærker og typer af AED'er, tilbehør og træningsdukker. Disse priser er resultatet af vores forhandlinger med producenterne om indkøbsprisen. På den måde behøver du ikke starte en forhandlingsproces hver gang. Vi har allerede gjort dette for dig. 

Udover vores fordelagtige priser, modtager du loyalitetspoint hver gang du lægger en ordre hos AEDbutikken. Som forhandler er du automatisk en del af vores online loyalitetsprogram, som vi kalder hjertepoints. For hver eneste krone som du burger hos os på en online ordre, modtager du et vist antal hjertepoints. Du kan bruge disse hjertepoint som rabat på din næste ordre. 100 hjertepoints er lig med 1 kroner rabat og er gyldige i 1 år. 


Fordele 

Så snart du er udvalgt til vores forhandlerprogram, får du adgang. Som Medisol-forhandler får du mange fordele. De vigtigste i rækken: 
 

Loyalitetsprogram med automatiske rabatter

Deltagelse i forhandlerprogrammet er gratis 

Konkurrencedygtige priser på en bred vifte af produkter 

Det er ikke længere nødvendigt at forhandle med producenten

Egen forhandler login i webshop

Direkte og gratis forsendelse 

Vi er medlem af Brancheforeningen for hjertestartere

 

Registreringskriterier 

For at deltage i vores forhandlerprogram skal du først gennemgå en ansøgningsproces. Denne registreringsproces er obligatorisk og giver os de oplysninger, vi har brug for, for at se, om du opfylder de rigtige kriterier, for at kunne deltage. 

 

Det første skridt er at udfylde formularen. Så snart du sender os formularen, starter ansøgningsprocessen, og vores specialister vil behandle ansøgningen. Nogle af de aspekter, der vil blive set på, er: 

 

Om virksomhedsoplysningerne er korrekte, og at hjemmesiden kan besøges af os online

Din salgskanal er designet på en unik og original måde og afspejler ikke nogen ligheder fra Medisols hjemmeside eller AEDButikkens hjemmeside

Måden at sælge på opfylder de korrekte love og regler 

 

I det øjeblik du opfylder betingelserne, og vores specialister har godkendt din ansøgning, får du adgang til forhandlerprogrammet. Med jævne mellemrum bliver alle forhandlere kvalitetstjekket. Hvis der ikke længere gøres brug af vores program, kan en forhandlers deltagelse trækkes tilbage. 

//js-eu1.hsforms.net/forms/embed/v2.js
hbspt.forms.create({ region: "eu1", portalId: "143338799", formId: "3cadeb5b-cd6d-466a-825d-b5e7545524fc" })