AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Min indkøbskurv
0,00 kr

Hjertestarter Checkliste

Når du bestiller hjertestarter-artikler i AEDbutikken, medfølger en gratis Hjertestarter checkliste. På forsiden af checklisten finder du en oversigt over ugentlige kontrolpunkter. På bagsiden kan du med en vandfast pen notere din hjertestarters data og oplysninger. Har du tidligere købt en hjertestarter hos os, så kan du få en gratis checkliste ved at kontakte os.

Defibrillator checkliste

Hjertestarter kontrolpunkter forklaring: Alle hjertestartere har elektroder, hvor holdbarheden udløber, og batterier, som kan blive flade. For at være sikker på, at din hjertestarter altid er klar til brug, skal følgende punkter kontroleres hver uge:

Holdbarhed – elektroder

Er dine elektroder stadig indenfor gældende holdbarhed? Holdbarhedsdatoen kan du finde på elektrodernes indpakning. Gamle elektroder leder dårligere, hvilket fører til risiko for, at det livreddende stød ikke kan gives. Gode elektroder er altafgørende på enhver hjertestarter
Er elektrodernes indpakning hel og ubeskadiget? Huller i eller en åben indpakning kan føre til, at den gele, der leder strømmen udtørrer.

Holdbarhed – børneelektroder.

Har du tænkt på eller allerede anskaffet børneelektroder? Hold også godt øje med holdbarheden på disse elektroder. Ofte er der en kortere holdbarhed på elektroder til børn end på elektroder til voksne.

Viser statusindikatoren ”OK”? Alle hjertestartere udfører en selvtest for at kontrollere apparatets status. Blinker kontrollampen grønt eller vises der et grønt hak? Så er selvtesten foretaget med succes og AED'en funktionsdygtig.

Er der et komplet Rescue Kit tilstede? Et Rescue Kit indeholder alle vigtige dele, som der er brug for i forbindelse med en genoplivning. Et Rescue Kit indeholder en saks, en skraber, desinfektionsmateriale, en maske til kunstigt åndedræt og handsker

defibrillator checkliste

Hjertestarterens serienummer finder du på bagsiden af apparatet. Her finder du også mærke og type noteret.

Holdbarhedsdata på elektroder og batterier kan du notere på checklisten flere gange. Holdbarheden på elektrodesættet står noteret på selve sættet. Holdbarheden på batteriet findes som regel ikke på selve batteriet. For det meste står her en produktionsdato eller en sidste-dato-for-anvendelse. Selve holdbarhedstiden på batterier starter, når det tages i brug. Hvor lang tid batteriet herefter holder, afhænger af mærke og type på batteri og AED.
Se herunder hvordan du bestemmer hvilken holdbarhedsdato du bør notere:
Der hvor du ser et hak, kan du finde datoen, du noterer på checklisten. Ved et kryds, er du nødt til selv at udregne holdbarhedsdatoen.

Cardiac Science Powerheart

IMG_1512_1 IMG_1511_1

Cardiac Science's batteri holder normalt 5 år efter, at det er monteret i hjertestarteren. Du har 4 års garanti uden betingelser på dette batteri.

Defibtech Lifeline

IMG_1499_1 IMG_1500_1

Det gule batteri med typenummer DCF-210 holder ca. 7 år. Pas på – Der er 5-års batterier i omløb. I det gule batteri indsættes en 9V Lithium blok. Det er på den selvtesten foretages. Denne 9V blok holder ca. 1 år.

Heartsine Samaritan

IMG_1503_1

General Electric Responder

IMG_1512_1 IMG_1510

GE Responder batteriet holder ca. 5 år i hjertestarteren. Du har 4 års garanti uden betingelser på dette batteri.

Physio Control Lifepak

IMG_1506 IMG_1505_2
IMG_1508 IMG_1509

Batterierne til Lifepak 500 og Lifepak 1000 holder ca. 5 år, når de er sat i hjertestarteren.

Philips Heartstart

IMG_1513_1 IMG_1514_1
IMG_1504_1

Batterierne til Philips modellerne HS1 og FRx holder normalt 4 år efter at være sat i hjertestarteren.

Zoll AED

IMG_1502 IMG_1501

Batterier til Zoll AED Plus holder ca. 5 år indsat i hjertestarteren.