AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Min indkøbskurv
0,00 kr

Hjertestarter Service

Det sker for ofte at en hjertestarter ikke er klar til brug, når det er nødvendigt. Det er pga. at batterier enten er løbet tør, eller elektroderne er tørret ud. I det sidste år var det problemet i 20 % af tilfældene i de kontrollerede hjertestartere.

Vedligeholdelse af en automatisk ekstern defibrillator (AED) eller hjertestarter er alt afgørende. At få foretaget et periodisk eftersyn af en hjertestarter af en specialist sikrer pålidelighed og sikkerhed. På denne måde sikrer du dig en fungerende hjertestarter, som kan bruges når som helst.

Gør brug af vores vedligeholdelsestjenester, der passer bedst til dine behov. Afhængigt af din situation kan du sammenligne de forskellige planer og træffe valget.

Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor hjertestarterservice?

Når du køber en hjertestarter, er det vigtigt, at den altid kan bruges i tilfælde af en nødsituation. Det er vigtigt for både patienten og den person, der udfører HLR, at hjertestarteren kan bruges korrekt. Et periodisk vedligeholdelsestjek af en hjertestarter sikrer pålidelighed og sikkerhed. 
Under vedligeholdelsen af ​​en hjertestarter ses der på holdbarheden af ​​batterier og elektroder. Softwaren opdateres, og der udføres test. Mangler afsløres således og reservedele udskiftes ved behov. Uden periodisk kontrol fungerer en hjertestarter muligvis ikke længere og kan ikke bruges i en nødsituation.

Fordele af Medisol Service Center

Vi hjælper dig med vedligeholdelse. Takket være de forskellige vedligeholdelsesplaner er der altid en plan, der passer til din situation. Som hjertestarterspecialist i Europa med det største lager og mere end 20 års erfaring i branchen, ved vi, hvad der er vigtigt. Vi arbejder efter ISO 13485 standarden og derfor garanterer vi høj kvalitet.