Hjertestarter Service

Med en hjertestarter serviceaftale er du garanteret en hjertestarter der er klar til brug hvis uheldet er ude.

Har du anskaffet en hjertestarter så har du allerede sat det første vigtige skridt og hjælper du med til at flere mennesker overlever et hjertestop.

Som ejer af en hjertestarter er du ansvarlig for at hjertestarteren virker og er klar til brug. I sportsforeningen, grundejerforeningen eller i virksomheden har man oftest travlt med alle mulige andre ting, og derfor anbefaler vi at indgå en serviceaftale. Med et periodisk eftersyn af hjertestarteren hvor den gennemtestes med bla. stødtest og hvor batterier og elektroder tjekkes sikrer du dig en altid fungerende hjertestarter.

Vi har serviceaftaler som passer til ethvert behov. Alt fra det mest basale til alt inklusiv!

Til at hjælpe dig med at tage de rigtige valg til din situation og behov, har vi samlet al information så du nemt og simpelt kan sammenligne service aftalerne i dette smarte skema.

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
pr. side

Hvorfor vælge hjertestarter serviceaftale?

Når du køber en hjertestarter er det dig som ejer af hjertestarteren der er ansvarlig for at hjertestarteren virker og er klar til brug. En hjertestarter er udstyret med batterier som kan løbe tør selvom hjertestarteren ikke har været i brug. Det kommer sig af at en hjertestarter udfører selvtests og derfor i realiteten altid er tændt. Levetiden på disse batterier varierer fra det ene hjertestartermærke til det andet. Derudover har hjertestarterens elektoder også en udløbsdato, hvorefter de skal udskiftes. Det kan for mange føles som et stort ansvar og ofte hænger hjetestarteren ikke lige ved døren. Med en hjertestarter serviceaftale tager vi alle bekymringer ud af hænderne på dig. Under et eftersyn af ​​en hjertestarter ses der på holdbarheden af ​​batterier og elektroder. Softwaren opdateres, og der udføres bla. stødtests. Hvis det er nødvendigt udskifter vi elektroder og batterier. På denne måde forekommer du at hjertestarteren ikke er klar til brug hvis uheldet er ude!

Hvor ofte skal en hjertestarter kontrolleres?

En hjertestarter udfører selv ugentlige og månedlige selvtests. Derudover anbefaler vi at man indgår en serviceaftale hvor hjertestarteren synes og gennemtjekkes 1 gang om året. Vores Service Center er uddannede eksperter og kan udføre vedligeholdelse af alle hjertestarter mærker og typer.

Fordelene ved Medisol Service Center

Vi hjælper dig med at vedligeholde og sørge for at din hjertestarter er klar til at redde liv - 24 timer i døgnet! Det er os magtpåliggende at alle har adgang til dette livsreddende apparat. Derfor har vi udviklet en stort udvalg af serviceaftaler som passer til ethvert behov. Har du allerede en vicevært som kan tage sig af det meste men vil du holde styr på udløbsdatoer og få rabat på reservedele? Så er Bronze serviceaftalen lige noget for dig. Vil du hellere have at hjertestarteren gennemtjekkes 1 gang om året så kan du opgradere til en Sølv serviceaftale. Vil du også have adgang til en lånehjertestarter hvis din egen er defekt, så er Guld serviceaftalen det rigtige valg. Hvis du virkelig vil slippe alle bekymringer og have alt inkluderet i hele hjertestarterens levetid så er det Platinum du skal vælge!

Sidst men ikke mindst er Medisol ISO certificeret og vores service center arbejder efter ISO 13485 standarden, og arbejder derfor efter de allerhøjeste krav og kvalitetsstandarder.

Har du brug for hjælp til at finde den rette hjertestarter til dig/jer, er du velkommen til at kontakte os.