AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Hjertestarter Service Gold

SKU
Gold_Contract
1.498,75 kr 1.199,00 kr

 

Gold hjertestarter vedligeholdelsesplanen er det bedste valg, når det kommer til sikkerhed. Medisol Service Center sikrer, at din hjertestarter (også kaldet AED*) er klar til brug. Med denne plan bliver din hjertestarter kontrolleret og vedligeholdt årligt af specialister, og du har løbende fordele, såsom adgang til Serviceportalen og en lånehjertestarter, hvis din egen ikke længere funktionerer.

Den løbende service omfatter:

  • Hjertestarter statusoversigt i vores online serviceportal
  • Lånehjertestarter hvis jeres er defekt
  • Gratis udskiftning af elektroder/batteri hvis hjertestarteren har været i brug
  • 10% rabat på reservedele
  • Gratis lånehjertestarter imens jeres er til service

Den professionelle Gold vedligeholdelsesplan består af:

✓ Funktionstest
✓ Stødtest
✓ Udskiftning af reservedele
✓Fejlrettelse
✓ Softwareopdatering
✓ Rengøring
✓ Visuel inspektion
✓ Servicerapport
✓ Datalagring (5 år)
✓ Gode råd om vedligeholdelse

Hjertestarter service - Gold

Gold vedligeholdelsesplanen er det bedste valg, når det kommer til sikkerhed. Denne plan omfatter en årlig kontrol af din hjertestarter (også kaldet AED*) på Medisol Service Center. Vores servicecenter er fuldt ISO-13485 certificeret og drives af uddannede fagfolk.

Årlig vedligeholdelse af hjertestarter

Transportomkostningerne for din  hjertestarter, og låneenhed fra vores servicecenter og tilbage igen er inkluderet – du vil ikke blive stillet over for uventede omkostninger. Vi sørger for, at du har en lånehjertestarter til rådighed under vedligeholdelsen, så du altid har en hjertestarter til rådighed. Desuden vælger og planlægger du selv dato for afhentning og vedligeholdelse af din hjertestarter. Du bestemmer selv hvilken dato der passer dig bedst.

Det omfattende hjertestartercheck inkluderer en funktionel test og en stødtest for at sikre, at enheden fungerer korrekt. Hvis der opdages en fejl, går vores servicespecialister straks i gang med at løse problemet. Rengøring, datalagring, softwareopdateringer og udskiftning af dele (om nødvendigt) er også en del af Gold-vedligeholdelsesplanen.

Løbende fordele

Ud over den årlige kontrol har du også gavn af adgang til vores online Serviceportal. Dette er især nyttigt, når du har flere hjertestartere. I Serviceportalen finder du en oversigt over hjertestarterstatus og status for vedligeholdelse. Takket være adgangen til Serviceportalen har du altid servicerapporterne lige ved hånden. Elektrodernes og batteriets levetid overvåges også. Inden udløbsdatoerne udskifter vi elektroderne og batteriet – med garanteret 10% rabat på delene. Så du behøver ikke bekymre dig om det. Derudover sikrer Gold vedligeholdelsesplanen, at du kan gør brug af en lånehjertestarter i tilfælde af, at din egen hjertestarter er defekt.

* I Danmark bruger vi ofte termen Hjertestarter men det universelle ord er AED: Automatisk Ekstern Defibrillator

Mere information
Produktnavn Hjertestarter Service Gold
SKU Gold_Contract
Vægt 1.000000
Besøg CPRmanual.com for alle brugsanvisninger på vores produkter.