Hjertestarter Service Gold

Guld serviceaftalen er vores mest solgte serviceaftale. Den inkluderer et årligt professionelt årligt eftersyn af din hjertestarter, og ovenikøbet en lånehjertestarter i perioden hvor din hjertestarter er til eftersyn eller ved fejlmelding eller defekt. Sådan er du garanteret en hjertestarter der virker, i mange år, og i hele hjertestarterens levetid. Vores ISO-certificerede Service Center sørger for at din hjertestarter vedligeholdes og altid er klar til brug. Guld serviceaftalen indeholder derudover udskifting af batterier og elektroder ved det årlige eftersyn så du ikke behøver at gøre det selv.  

Guld hjertestarter serviceaftalen indeholder:

  • Årligt eftersyn
  • Udskiftning af elektroder og batteri ved årligt eftersyn med 10% rabat
  • Gratis lånehjertestarter under service
  • Gratis elektroder og batteri efter brug
  • Lånehjertestarter ved fejlmelding
  • Adgang til service portal med statusoversigt
  • Telefon support

Hvad indeholder et professionelt årligt eftersyn?

✓ Funktions- & stødtest
✓ Udskiftning af reservedele
✓ Fejlfinding & løsning
✓ Softwareopdatering
✓ Rengøring og vedligeholdelse
✓ Visuel inspektion
✓ Datalagring i 5 år
✓ Råd og vejledning
✓ Inspektionsrapport

1.498,75 kr 1.199,00 kr
Beskrivelse

Hjertestarter service - Guld

Guld serviceaftalen er det bedste valg, når det kommer til tryghed og sikkerhed. Den inkluderer et årligt aftersyn af din hjertestarter, og en lånehjertestarter i perioden hvor din hjertestarter er til eftersyn. Hjertestarteren vedligeholdes af vores uddannede hjertestarter teknikere i det fuldt ISO-13485-certificerede Medisol Service Center. Med denne serviceaftale sørger du for at du altid har en hjertestarter der er klar til brug.

Årligt eftersyn af din hjertestarter

Vi sørger for en sikker transport af din hjertestarter til vores service center. Derudover sørger vi også for at du modtager en lånehjertestarter så du altid har en hjertestarter som virker. Lånehjertestarteren kan du også bruge hvis din hjertestarter uventet skulle gå i stykker og afgive en fejlmelding. Forsendelse og transportomkostninger er gratis. Derudover kan du selv vælge og planlægge en dag hvor eftersynet udføres som passer ind i din planlægning. Vi informerer dig et par måneder i forvejen om at det er ved at være tid til et årligt syn.

Vores omfattende hjertestarter eftersyn inkluderer bl.a en funktionstest og en stødtest så vi kan være helt sikre på at apparatet virker som det skal. Finder vi fejl eller mangler så løser vi det med det samme. Derudover sørger vi for rengøring, datalagring og softwareopdateringer i guld serviceaftalen. Hvis batterier og elektroder er udløbet udskifter vi dem med 10% rabat på prisen. Hvis din hjertestarter har været i brug udskifter vi elektroder og hvis nødvendigt batteriet helt gratis!

Løbende fordele ved guld serviceaftalen

Udover den årlige kontrol har du også gavn af adgang til vores online Serviceportal. Her finder du en oversigt over al information om din hjertestarter, såsom status for vedligeholdelse og alle inspektionsrapporter. Dette er især nyttigt, hvis du ejer flere hjertestartere. Vi holder også øje med elektrodernes og batteriernes udløbsdato og levetid. Vi sørger for at disse vigtige reservedele udskiftes før udløbsdatoen med en garanteret 10% rabat. Med denne serviceaftale kan du give slip på alle bekymringer om din hjertestarter og tager vi os af det for dig.

Mere information
Mere information
Produktnavn Hjertestarter Service Gold
SKU Gold_Contract
Vægt 1 kgs
IP Værdi 21