ISO 13486 certificeret

Vi er officielt et ISO 13485 certificeret firma!

Medisol kan stolt sige at vi er ISO 13485 certificeret! ISO 13485 certifikatet var specielt udviklet til organisationer i sektoren for medicinsk udstyr. Det internationale anerkendte certifikat er en standard som fabrikanter, leverandører og distributører i den medicinske industri kan overholde for at demonstrere deres overholdelse af lovkrav. Med denne certificering er vi en af ​​de første hjertestarter distributører, der konsekvent opfylder både industriens og kundens krav.

 

Hvad betyder det for dig som kunde eller forhandler?

Og hvad kan du forvente nu at vi er ISO certificerede? Du kan finde al information omkring ISO 13485 certifikatet på denne side!

”Vi håber, at dette certifikat demonstrerer vigtigheden af kvalitet og sikkerhed af vores produkter og tjenester. Medisol vil det bedste for deres kunder, altid at komme tættere på vores mål – i 2030 har alle adgang til en hjertestarter indenfor 6 minutter.”

Grundlægger og direktør Pieter Joziasse

Troværdig og professionel

Tilknyttet en respekteret partner

Med ISO 13485 certifikatet viser Medisol deres leverandører, forhandlere og slutkunder at de arbejder med en professionel organisation, der overholder lovgivning og forpligtelser på markedet.

Certifikatet beviser desuden pålideligheden af Medisol. For det viser at Medisol er engageret og i stand til at levere design-, fremstillings-, test- og salgstjenester, der opfylder kundernes behov og overholder lovkrav.

Kvalitet og sikkerhed

Uundværlig i den medicinske sektor 

Medisol indser at kvalitet og sikkerhed er uundværlig i den medicinske sektor. Da vores produkter kan gøre forskellen mellem liv og død.

Hvordan har ISO certifikatet bidraget til det?
Gennem certificering har Medisol kunnet identificere og implementere forbedringspunkter i ledelsesprocesserne. Dette sikrer, at vores eget kvalitetsstyringssystem er internationalt anerkendt. Certificeringen hjælper desuden med at opretholde kvalitet i hele værdikæden.

Kort fortalt viser Medisol med ISO 13485 certifikatet at sager vedrørende kvalitetsstyring er blevet oprettet og kontrolleres på den korrekte måde. Med dette garanterer Medisol dig som virksomhed eller privatperson den nødvendige kvalitet og sikkerhed. Er der stadig gået noget galt? Så garanterer vi altid en ordentlig klageopfølgning.

Innovation

Vi er på toppen

Udviklingen og de stigende muligheder inden for den medicinske sektor gør processen med at redde liv mere og mere tilgængelig. Medisol forbliver derfor on top of the game. Med ISO 13485 certifikatet viser Medisol, at virksomheden er opmærksom på kvalitetsstandarden for medicinsk udstyr og relaterede tjenester - for at overholde forordningen om medicinsk udstyr (MDR). Vil du vide mere om introduktionen af ​​MDR i Europa? Klik her og gå til siden.

Redde liv er vores mission

Et skridt tættere

Medisol leverer produkter, der redder liv. Dette er umuligt uden folk, der straks begynder at handle i en nødsituation. Det starter med de hjertestartere. som vi tilbyder: de overholder alle protokoller og regler inden for den medicinske sektor. Sammen med vores kunder vil vi sikre, at alle har adgang til hjertestartere overalt. I 2030 vil alle have en hjertestarter tilgængelig inden for 6 minutter. Først dá kan vi sammen udføre vores mission – at redde liv.

Godt at vide

Vi tager os af alle dine bekymringer

Kvalitet og pålidelighed er af største betydning for os, derfor tilbyder Medisol 10 års garanti på alle hjertestartere. Dette giver dig ekstra sikkerhed for en konstant-virkende hjertestarter. Derfor køber du gerne en hjertestarter på AEDButikken.dk!

Medisol er altid klar til dine spørgsmål!

Har du nogen spørgsmål efter at du har læst denne information eller er det stadig ikke helt klart? Så kontakt meget gerne vores specialister!

Nysgerrig efter at se ISO 13485 certifikatet?

Download det her.