Medisol betaler, hvis din hjertestarter kommer i brug

Hos Medisol finder vi det af allerstørste betydning at intet som helst må stå til hinder for, at en hjertestarter tages i brug, når det end måtte være nødvendigt. Ingen ønsker at skulle stille spørgsmål omkring dækning af omkostninger til udskiftning af de anvendte elektroder og batterier. Hos Medisol ønsker vi således at tage ansvar for, at ingen omkostninger kommer til at stå i vejen for at anvende dette livreddende apparatur. Alle AEDer/hjertestartere, som er solgt gennem Medisol, udstyres GRATIS med erstatningselektroder og -batterier efter, at apparatet har været i aktion.

Det er gratis at redde liv. Medisol betaler når din AED kommer i aktion.

Har din AED været i brug og vil du gerne vide, om du kommer i betragtning til at få udskiftet dele gratis? Hav din AED indenfor rækkevidde og ring  til os på telefonnummer +45 89 88 82 25

Det med småt:

  • Når din AED har været i brug, leverer Medisol et gratis sæt elektroder til apparatur, som er leveret gennem os. For det meste vil AED'ens batterier være holdbare for en længere periode. Vores kundeservice hjælper dig med at kontrollere batteriernes restkapacitet. Er batterierne flade, eller er der den mindste tvivl? Vi tager ingen chancer, og erstatter naturligvis batterierne gratis. Det vigtigste er, at din AED hurtigst muligt igen er klar til brug.
  • Erstatningsprodukter fremsendes for apparatur, som er købt via Medisol BV. Tusindvis af AED'er er omfattet heraf; herunder naturligvis hjertestartere, købt på AEDbutikken.dk, men også hjertestartere, som er anskaffet gennem tilsluttede forhandlere. Er du i tvivl? Tøv ikke med at kontakte os.
  • Du kontakter blot Medisol via telefon eller mail for at modtage erstatningsprodukter til udskiftning efter, at din AED har været i brug. Vores kundeservice indsamler alle nødvendige informationer i relation til den konkrete aktion.
  • Anvendte du elektroderne til voksne? Vi erstatter voksenelektroderne. Det samme gælder selvfølgelig for elektroderne til børn.
  • Du får erstatningsprodukterne direkte tilsendt med vores pakke-service. Vi sender dine reservedele straks efter kontakten med dig.
  • Denne ordning er tiltænkt personer, institutioner, firmaer, organisationer mv., hvor livredning og håndtering af nødsituationer ikke er en primær opgave eller et særligt ansvar. Sygehuse, nødhjælpstjenester og offentlige instanser er ikke omfattet af ordningen.
  • Det er vigtigt, at din AED hurtigst muligt igen er klar til brug. Anmod derfor om det gratis sæt erstatningsprodukter indenfor 1 uge efter, at din AED var i aktion.