Hvad er et varmeskab til hjertestarter?

Har du anskaffet en hjertestarter til nabolaget, sportsforeningen eller din virksomhed? Så er vi allerede utrolig stolte af dig! Vi arbejder nemlig for at alle mennesker skal have adgang til en hjertestarter indenfor 6 minutter. Så hver eneste gang der sættes en ny hjertestarter op et sted i Danmark, så hjælper du til med at gøre Danmark hjertesikker!

I tilfælde af et hjertestop er det livsvigtigt at hjertemassage og brug af hjertestarter sættes i gang inden for 6 minutter for så har offeret den største chance for overlevelse uden varige men. 

Og det er her at et varmeskab til hjertestarter kommer ind i billedet. For det første skridt er selvfølgelig at anskaffe sig en hjertestarter. Men de gode hensigter går tabt hvis hjertestarteren bliver buret inde, enten indenfor hos en virksomhed for eksempel som ikke er døgnåbent eller i et hjertestarterskab med lås. Der vil gå livsvigtige sekunder eller selv minutter tabt ved at prøve at få adgang til hjertestarteren. 

Et varmeskab til hjertestarter er et udendørs hjertestarterskab som er tilgængeligt på alle tider af døgnet. Et varmeskab tilsluttes elektricitet og kan dermed regulere temperaturen i hjertestarterskabet og sørge for de mest optimale omgivelser for din hjertestarter.  

Alle hjertestartere kan placeres udendørs med det rigtige skab, men nogle hjertestartere er mere egnede til udendørs brug end andre. Det kan du læse mere om her.

Hvorfor købe et udendørs skab til hjertestarter?

Det er der mange gode grunde til. Først og fremmest er din hjertestarter med et udendørs skab tilgængelig 24/7 og er altid klar til brug i tilfælde af en nødsituation. Sådan gør vi Danmark endnu mere hjertesikkert. For det andet sørger et udendørs skab til hjertestarter for at din hjertestarter opbevares under de allerbedste forhold. 

Et udendørs skab til hjertestarter er et must hvis du anskaffer dig en hjertestarter til dine omgivelser. Hjertestarterskabe fås i mange forskellige prisklasser, former og farver. 

Men hvad er fordelene ved et udendørs skab til hjertestarter? Det opsummerer vi herunder, uanset mærke eller pris: 

  • Varme og ventilation holder skabet frostfrit og forekommer ophedning. Temperaturen reguleres automatisk inden i skabet, så din hjertestarter opbevares under optimale omstændigheder
  • Indbygget alarm som aktiveres når hjertestarterskabet åbnes, og stopper når skabet lukkes
  • LED lys med lyssensor
  • Genkendelige ILCOR grønne farve som er kendemærket for hjertestartere

Men med sådan et stort udvalg, hvilket hjertestarterskab skal du så vælge?

Hvad er det bedste udendørs skab til hjertestarter?

Som uafhængig forhandler af hjertestartere, hjertestarterskab og hjertestartertilbehør er vi eksperter på området. Og ærligt talt er der ikke noget udendørs skab der er bedre end et andet. De kan allesammen mere eller mindre det samme, og det er detaljer som skiller dem ad. 

Det bedste udendørs skab til hjertestarter er også afhængig af dine omgivelser og situation. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af hjertestarterskabe fra kendte mærker som DefiSign, Aivia, Rotaid og Claus Andersen. 

Hvad er den bedste placering af hjertestarterskab udendørs?

Et andet spørgsmål som vi ofte får er hvad er den bedste placering af hjertestarter udendørs eller indendørs. Det allervigtigste er at hjertestarterskabet hænges på et synligt og tilgængeligt sted. Sådan kan en hjerteløber nemlig nemt finde hjertestarteren hvis uheldet er ude. 

Det er derudover smartest at hjertestarterskabet hænges under et halvtag og i skyggen. Det er ihvertfald vores anbefaling da skabet dermed ikke skal bruge unødig meget energi på at regulere temperaturen i skabet. 

Du skal huske på at et udendørs hjertestarterskab skal kobles til elnettet. Det er derfor også vigtigt at skabet monteres et sted hvor det er muligt. Af denne grund anbefaler vi også at et hjertestarterskab monteres af en elektriker. 

Det bedste hjertestarterskab til ethvert budget

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige mest passende hjertestarterskab til dig? 

Så er du kommet til det helt rette sted. 

Den budget-venlige løsning er DefiSign 200 hjertestarterskabet. Det er det billigste hjertestarterskab på markedet men går ikke på kompromis med kvaliteten. Et hjertestarterskab med temperaturregulering ned til -20 grader og en alarm. Et genkendeligt hjertestarterskab i den grønne ILCOR farve. 

Skabet får også i en version med pinkode. Men ligesom Trygfonden og hjerteforeningen anbefaler vi et skab uden lås. 

Et andet genkendeligt hjertestarterskab i Danmark er det velkendte Claus Andersen udendørs hjertestarterskab. Dette skab er frostsikret helt ned til +40 grader og er lavet af rustfrit stål. Claus Andersen hjertestarter er et dansk design!

Sidst men ikke mindst tilbyder vi også et udendørs skab til hjertestarter af mærket Rotaid. Et iøjenfaldende bæredygtigt hjertestarterskab i rund form med temperaturregulering ned til -20 grader. Hjertestarter skabet åbnes nemt og simpelt med en enkelt drej!