Skabe og Vægbeslag

Ønsker du at opbevare og synliggøre din hjertestarter på en sikker og god måde? Her finder du en fin løsning på enhver udfordring. Tag et kig på vores store udvalg af indendørs-, udendørsskabe og vægbeslag.

Indendørs hjertestarterskabe

Et indendørsskab beskytter din hjertestarter fra støv og fugt. Derudover synliggøres hjertestarteren i skabet, og gør den genkendelig i en nødsituation, hvor hvert sekund tæller. Der findes mange forskellige indendørsskabe på markedet. Mange af den har en integreret alarm, som begynder, når skabet åbnes. På den måde sikres du, at hjertestarteren er opbevaret trygt og godt.

Udendørs hjertestarterskabe

Et udendørsskab beskytter din hjertestarter fra både varmt og koldt vejr. Et godt ventileret og opvarmet hjertestarterskab vil forlænge levetiden på din hjertestarter, batteri og elektroder. De fleste hjertestarterskabe har en alarm og LED-lys, så du ved, når skabet står åbent og dermed ikke kan holde din hjertestarter optimalt varmt eller beskyttet. Nogle udendørsskabe har en kodelås. AEDbutikken.dk anbefaler, at du køber et skab uden lås. Et låst hjertestarterskab kan i værste tilfælde forhindre nødhjælpere i at bruge hjertestarteren i et nødstilfælde og i det bedste filfælde koster det kostbar tid. Erfaringen viser også, at frygten for tyveri ofte er unødvendig. De forskellige indbyggede funktioner kan gøre et udendørsskab til en større investering end et indendørsskab.

Vægbeslag

De fleste indendørs- og udendørsskabe er universal, hvilket betyder, at de kan bruges til hjertestartere af forskellige mærker. Nogle hjertestartere opbevares dog i en taske, og passer ikke ind i universal hjertestarterskabet. I de tilfælde kan et vægbeslag være den nemmeste og mest prisvenlige løsning. Vægbeslag anbefales kun til indendørsbrug.

Varer - af
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. Zoll AED Plus Vægbeslag
    1.173,75 kr 939,00 kr
  2. Primedic hjertestarter vægbeslag
    873,75 kr 699,00 kr
  3. ZOLL AED 3 Vægbeslag
    623,75 kr 499,00 kr
Side
pr. side