AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 40.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Min indkøbskurv
0,00 kr

Skabe og Vægbeslag

Ønsker du at opbevare og synliggøre din hjertestarter på en sikker og god måde? Her finder du en god løsning på enhver udfordring. Tag et kig på vores store udvalg af indendørs og udendørs skabe og vægbeslag.

Indendørsskabe

Et indendørsskab beskytter din hjertestarter fra støv og fugt. Derudover synliggøres hjertestarteren i skabet, og gør den genkendelig i en nødssituation, hvor hvert sekund tæller. Der findes mange forskellige indendørsskabe på markedet. Mange af den har en integreret alarm, som lyder, når skabet åbnes. På den måde sikres du, at hjertestarteren er opbevaret trygt og godt.

Udendørsskab

Et udendørsskab beskutter din hjertestarter fra både varmt og koldt vejr. Et godt ventileret og opvarmet hjertestarterskab vil forlænge levetiden på din hjertestarter, batteri og elektroder. De fleste hjertestarterskabe har en alarm og LED-lys, som sikre, at du ved, når skabet står åbent og dermed ikke kan holde din hjertestarter optimalt varmt samt ventileret. Nogle udendørsskabe har en kodelås. Hos AEDbutikken.dk anbefaler vi ikke, at du køber et skab med lås, da det forhindre nødhjælpere i at bruge hjertestarteren i nødstilfælde. Erfaringen viser også, at frygten for tyveri ofte er stærkt overdrevet, og at der rent faktisk også er forsikringsmæssige fordele. Disse forskellige funktioner kan gøre et udendørsskab til en større investering end et indendørsskab.

Vægbeslag

De fleste indendørs- og udendørsskabe er universal, hvilket betyder, at de kan bruges til de fleste hjertestartere. Nogle hjertestartere opbevares dog i en taske, og passer ikke ind i universal hjertestarterskabet. I de tilfælde kan et vægbeslag være den nemmeste og mest prisvenlige løsning. Vægbeslag anbefales kun til indendørsbrug.

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden