DefiSign Hjertestarter

Den simple og tilgængelige hjertestarter der passer til alle

DefiSign er en forholdsvis ny spiller på markedet. DefiSign hjertestartere er produceret af Schiller Medical, en kendt producent af medicinsk udstyr.

DefiSign Life hjertestartere vokser hurtigt i popularitet på grund af deres brugervenlighed. Den kan skifte mellem 3 sprog, bliver leveret med 10 års garanti og tilbydes til en lav pris. Fås både som halv eller fuldautomatisk. Hermed kan DefiSign Life betjenes af hvem som helst.

Har du aldrig brugt en hjertestarter før, men overvejer at anskaffe én for at sikre dig selv og dine nærmeste? Defisign LIFE Fuldautomatisk er perfekt til din situation.

Den nye DefiSign LIFE Online hjertestarter er udstyret med smart teknologi til automatiske statusopdateringer, hurtige softwareopdateringer og indhentning af implementeringsrapporten.

Klik her for Defisign elektroder og batterier.

 

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. Defisign LIFE Online Hjertestarter
    15.248,75 kr 12.199,00 kr
    Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
pr. side

DefiSign Pocket Plus

DefiSigns Pocket Plus-model er, som navnet antyder, en kompakt AED. På trods af hjertestarterens s lille størrelse har den mange omfattende funktioner. En stor fordel ved Pocket Plus AED er det klare LCD-display med lys, der tilpasser sig omgivelserne. Visuelle instruktioner er således altid tydeligt synlige og understøtter de talte instruktioner. DefiSign Pocket Plus AED fås som halvautomatisk og fuldautomatisk og kan udvides med et EKG-display til professionelle reddere. Pocket Plus' EKG-display giver mere indsigt i patientens  hjerterytme under og efter genoplivningsprocessen.

Med DefiSign Pocket Plus har du altid en fungerende hjertestarter /AED. Enheden udfører ofte selvtest for tilstrækkeligt at kontrollere, om den stadig fungerer korrekt. Du kan se status for Pocket Plus ved hjælp af det blinkende lys på tænd / sluk-knappen. Hvis du tegner en Sølv, Guld eller Platina serviceaftale, får du op til 10 års garanti på DefiSign Pocket Plus hvert år.

Inden for vores sortiment finder du også elektroder og batterier til din DefiSign Pocket Plus AED.

Hvem er DefiSign Pocket Plus egnet til?

DefiSign Pocket Plus kan bruges af både uerfarne og erfarne brugere. Hjertestarteren  er velegnet i situationer som ambulancetransport, sport og vandre klubber,  festivaler og til at tage med på forskellige inden og udendørs aktiviteter. Der følger en praktisk taske med hjertestarteren, så du nemt og hurtigt kan transportere den i disse forskellige situationer. Derudover har Pocket Plus AED en børneknap, så du nemt kan konvertere AED's indstillinger til børnetilstand. Dette gør DefiSign Pocket Plus  hjertestarter /AED velegnet til patienter i alle aldre.