DefiSign Pocket Plus AED fuldautomatisk

DefiSign Pocket Plus hjertestarter fuldautomatisk er en kompakt hjertestarter (Også kaldet AED) med mange funktioner. Dens lille størrelse gør det nemt at transportere enheden i den medfølgende taske. Hjertestarteren er velegnet til både uerfarne og erfarne brugere. Den valgfrie tilføjelse af EKG display giver den professionelle redder mere indsigt i hjerterytmen under og efter genoplivningsprocessen. Den uerfarne bruger kan vælge ikke at bruge EKG display,  hvilket gør hjertestarteren lettere at betjene og giver brugeren et godt overblik over den visuelle støtte der vises på LCD-skærmen.Lyset på LCD-skærmen justeres automatisk til omgivelserne. LCD-displayet giver visuelle instruktioner, der guider brugeren under genoplivningsprocessen.  

 • Producent: Schiller 
 • Fuldautomatisk

DefiSign Pocket Plus hjertestarter /AED fuldautomatisk fås også i en halvautomatisk version. 

 

 

19.998,75 kr 15.999,00 kr
På lager, tilgængelig med det samme
Anbefalet kombination
DefiSign Pocket Plus AED fuldautomatisk

DefiSign Pocket Plus

19.998,75 kr 15.999,00 kr
19.998,75 kr 15.999,00 kr 19.998,75 kr
EKG-analyse

EKG-analyse

Special Price 625,00 kr 500,00 kr Normal pris: 625,00 kr
625,00 kr 500,00 kr 625,00 kr
€ 0 € 0 € 0 Du sparer: € 0
Beskrivelse

DefiSign Pocket Plus hjertestarter  fuldautomatisk 

Den lille størrelse på DefiSign Pocket Plus AED fuldautomatisk forringer ikke hjertestarterens  funktionalitet. Hjertestarteren  har den nyeste teknologi og kan betjenes af alle. Hjertestarteren  er altid klar til brug, fordi den systematisk genoplader den energi, der er nødvendig for at levere et stød. Dette reducerer din reaktionstid i kritiske situationer. Takket være dens lille størrelse og design kan den nemt transporteres i den medfølgende matchende taske og opbevares i trange rum. På LCD-skærmen hjælper billeder brugeren med at udføre de korrekte genoplivningsteknikker. Derudover har hjertestarter en automatisk selvtest, der sikrer, at den forbliver pålidelig og altid leverer den bedste ydelse. 

 

Hvem er DefiSign Pocket Plus egnet til?

Den uerfarne bruger

Hjertestarteren er kompakt og let nok til nemt at passe i en rygsæk, så du altid kan tage den med dig under aktiviteter, hvor der ikke er AED til stede, tænk på vandreture, sportevents, sejlads og andre udflugter. Den uerfarne bruger foretrækker en hjertestarter der er så nem at bruge som muligt .Det enkle kontrolpanel gør det klart for brugeren med et enkelt blik,hvordan man betjener hjertestarteren. . Elektroderne/stødpads er allerede monteret for at gøre arbejdet så let som muligt. Desuden har hjertestarteren også en børneknap, der efter at være trykket, automatisk justerer stødvolumen til børn. Der er ikke brug for børneelektroder til dette. Dette fjerner så mange handlinger som muligt, og giver redderen mulighed for at fokusere fuldstændigt på at udføre de korrekte genoplivningsteknikker .Under HLR giver hjertestarteren/AED yderligere støtte ved hjælp i form af:

 • Lydsupport (trin for trin)
 • Visuel understøttelse (billeder på LCD-displayet)
 • Metronom, som angiver tempoet i brystkompressioner.

LCD-skærm

LCD-skærmens lysstyrke tilpasser sig automatisk omgivelserne. Derfor er de visuelle instruktioner altid tydeligt synlige. Billedinstruktionerne, der vises på skærmen (i farver), svarer til lydguiden. Dette gør brugen af hjertestarteren under kritiske stressfulde situationer meget lettere for uerfarne brugere.

 

Den erfarne bruger:

Hjertestarteren har en unik kombination af en lille størrelse, en stor LCD-skærm (farve) og en EKG mulighed (tilvalg) Dette gør hjertestarteren meget velegnet til professionel brug. Dens størrelse gør, at den er perfekt til at blive brugt af nødtjenester på vej til en patient. Derudover er enheden perfekt egnet til praktiserende læger og sundhedsinstitutioner, hvor der ofte er behov for en professionel hjertestarter med mere omfattende funktionaliteter. Størrelsen gør, at hjertestarteren kan bruges på farten og i små rum som f.eks. i en ambulance, hvor den begrænsede plads skal optimeres. Hjertestarteren oplades lynhurtigt (inden for 16 sek.), hvilket reducerer reaktionstiden i kritiske situationer. Derudover giver EKG-displayet mere indsigt i hjerterytmen. Dette kan overvåges under genoplivningen og gennemgås senere gennem en optagelse. Den professionelle redningsmand kan også bruge et genopladeligt batteri. Dette sikrer, at du skal udskifte batteriet sjældnere, hvilket bestemt er værd at overveje, hvis hjertestarteren bruges oftere.

EKG-skærm

Det valgfrie EKG-display giver den professionelle bruger mere indsigt i patientens hjerterytme. Displayet registrerer interventionsdata, hvilket giver læger og pleje personale et bedre overblik over patientens tilstand. Det omfatter data om EKG-kurve, impedanskurve og hændelser. USB- og Bluetooth-funktioner gør det nemt at se gemte filer.

 

Knap til børn

Hjertestarteren  har en børneknap, der giver dig mulighed for nemt at konvertere indstillinger til børnetilstand. Der kræves ingen ekstra elektroder til dette, hvilket sparer omkostninger.

 

Batterier

Der er 2 batterier inkluderet i ordren til DefiSign Pocket Plus hjertestarter /AED. Derudover har hjertestarteren også et internt batteri, der skal udskiftes efter ca. 6 år. Holdbarheden af de eksterne batterier afhænger af følgende situationer:

 • Ved ugentlig selvtest ca. 1 år og 6 måneder
 • Ved månedlig selvtest ca.2 år og 6 måneder

Inkluderet:

 • 1x DefiSign pocket plus hjertestarter /AED fuldautomatisk
 • 1x DefiSign Pocket Plus Taske
 • 2x batterier
 • 1x elektroder (tilkoblet)
 • 1x Brugsanvisning
 • 10 års garanti i kombination med en servicekontrakt efter eget valg ,hvis ikke der er en service kontrakt gælder producentens 15 måneders garanti*

 

Funktioner

 • IP 44 (støv- og stænkafvisende)
 • Stød: op til 200 Joule (Multipulse Biowave Shock)
 • Dataoverførsel: USB eller Bluetooth
 • Kvalitetsmærke: CE
 • Automatisk selvtest
 • LCD-farvedisplay (automatisk lysjustering)
 • Metronom (HLW)

 

Dimensioner og vægt

Dimensioner: 150 x 143 x 46 mm

Vægt: 870 gr.

Mere information
Mere information
Produktnavn DefiSign Pocket Plus AED fuldautomatisk
SKU DS-70f
Fabrikant
Schiller
Halv- eller fuldautomatisk Fuldautomatisk
Produktets dimensioner 150 x 143 x 46 mm
Muligheder >200J chok kraft, Genoplivning af børn, Levering inkl. taske, EKG visning
Skærm Farvedisplay
Kvalitetsmærke CE
IP Værdi 44
Inklusiv taske Ja
Levetid ca. 2 år
Elektrodens levetid ca 2,5 år
Genoplivningshjælp Metronom
Vægt 0.9 kgs
Serviceaftale

Medisol Servicecenter

For mere information om vores vedligeholdelsesservice, klik venligst her: Hjertestarter Service

En hjertestarter der virker, når der er brug for den, kræver at man vedligeholder den korrekt. Elektroder og batterier skal udskiftes regelmæssigt og derudover skal den tjekkes for fejl. Hold derfor godt øje med status på din hjertestarter, og undgå en kedelig situation.

Vi tilbyder dig forskellige vedligeholdelsesplaner, der passer til enhver kundes forskellige behov. På denne måde kan vi sammen sikre, at din hjertestarter altid er klar til brug.

Bronze serviceaftale:

 • Vi holder øje med holdbarheden af ​​dine elektroder og batteri og sender rettidigt nye med 10% rabat.

Silver serviceaftale:

 • En af vores teknikere vedligeholder og tester din hjertestarter. Der vil blive udskiftet elektroder og batterier, når deres holdbarhed er udløbet/tæt på udløbsdato og installeret eventuelle tilgængelige softwareopdateringer.
 • Planlæg selv hvornår service skal finde sted i vores online serviceportal.
 • 10% rabat på nye elektroder og batterier.

Gold serviceaftale:

 • Du vil modtage en lånehjertestarter, imens din egen er til service eller ved fejl.
 • En af vores teknikere vedligeholder og tester din hjertestarter. Der vil blive udskiftet elektroder og batterier, når deres holdbarhed er udløbet/tæt på udløbsdato og installeret eventuelle tilgængelige softwareopdateringer.
 • Planlæg selv hvornår service skal finde sted i vores online serviceportal.
 • 10% rabat på nye elektroder og batterier.

Platinum serviceaftale:

 • Alle reservedele inklusiv.
 • Du vil modtage en lånehjertestarter, imens din egen er til service eller ved fejl.
 • En af vores teknikere vedligeholder og tester din hjertestarter. Der vil blive udskiftet elektroder og batterier, når deres holdbarhed er udløbet/tæt på udløbsdato og installeret eventuelle tilgængelige softwareopdateringer.
 • Planlæg selv hvornår service skal finde sted i vores online serviceportal.
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen