Defisign LIFE Online Hjertestarter

DefiSign LIFE Online Hjertestarter

Med DefiSign Life Online er du altid klar til at redde liv. Denne nye Defisign Online Hjertestarter tilbyder en bekymringsfri løsning til en rigtig fornuftig pris.

 

14.398,75 kr 11.519,00 kr
Hurtig levering, 1-3 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
Beskrivelse

DefiSign LIFE Online Hjertestarter

Med denne DefiSign LIFE Online Hjertestarter er du altid forberedt på en nødsituation. Denne nye Online hjertesterter er en bekymringsfri løsning til alle lægfolk. Hjertestarterens funktioner er pålidelige, udbredte og samtidig er det et bæredygtigt produkt til en rigtig fornuftig pris.

DefiSign Online = Plug and Play

Så snart batterierne er sat i hjertestarteren laver apparatet automatisk en forbindelse med LifeDataNet. Denne forbindelse går over det stabile G2 / 3G netværk. Derfor kan Defisign Online hjertestarteren generelt set tilkobles overalt (i Europa) til Online software.

Ved at oprette en konto på LifeDataNet får du efterfølgende en ugentlig update på statussen af din Defisign LIFE Online hjertestarter. Hjertestarteren udfører en selvtest hver uge. Resultatet af denne selvtest bliver automatiskt sendt til dig per e-mail. Derfor ved du præcist hvornår for eksempel batterier/elektroder skal udskiftes. Du vil også modtage en tydelig rapport med resultaterne af selvtesten. Viser resultaterne problemer? Så kan du lynhurtigt få rettet problemet. Sådan sørger du for at din DefiSign Online altid er klar til brug og klar til at redde liv!

Defisign AED er udstyret med et internt batteri, der sikrer korrekt timing af enhver udløsning. Dette batteri har en levetid på ca. 6 år. AED'ens almindelige batteri har en levetid på ca. 3 år (afhængigt af brug). 

Altid opdateret, hvor som helst.

Med DefiSign LIFE Online kommer du ikke ud for overraskelser. Så snart låget på hjertestarteren åbnes, bliver der automatisk sendt en e-mail til ejeren. Derfor ved du præcis hvornår hjertestarteren er i brug ved en genoplivning.

Nogle gange hænder det, at der er brug for oplysninger om selve forløbet af genoplivningen. Tænk på sygehuspersonale/cardiologer. De nødvendige oplysninger bliver også sendt automatisk på e-mail igennem LifeDataNet. Genoplivningsrapporten (PDF) kan hermed fremsendes til medicinsk personale ved tryk på en knap.

Er der tale om en softtware update? Dette kan også nemt arrangeres, let og automatisk via LifeDataNet. De nye softwaredata overføres via G2 / 3G-netværket direkte til din online hjertestarter. Dette betyder at hjertestarteren ikke længere behøver at blive sendt ind for at få sådanne opdateringer udført. Faktisk behøver du ikke engang at være i nærheden af hjertestarteren!

Iøjenfaldende og genkendeligt design.

Selvom der er store forskelle i software mellem DefiSign LIFE Online og den “almindelige” DefiSign LIFE hjertestarter, afspejles dette ikke i udseendet af hjertestarteren.DefiSign LIFE Online leveres med 3 forskellige sprogindstillinger. Dette er standard DA/ENG/TY, men kan ændres til en af de andre mange mulige sprog-kombinationer, hvis det ønskes. Takket være denne flersprogede funktion, kan hjertestarteren ikke kun placeres overalt, men kan også forstås af enhver, der yder hjælp!

Garanteret pålidelighed i 10 år.

Med en 10-års fabriksgaranti, er du altid sikker på en pålidelig hjertestarter. Denne garantiperiode er meget lang og Defisign adskiller sig derfor fra alle andre mærker. Elektroderne (pads) til Defisign Online har en levetid på ca. 3 år og batteriet holder i gennemsnit cirka 3 år. Dette gør at omkostningerne i løbet af 10 år er meget rimelige. Desuden har Defisign LIFE Online en høj støv- og vandbestændighed (IP 55), så hjertestarteren kan monteres både indendørs og udendørs. Når du installerer udenfor, skal du sørge for, at der bruges et passende udvendigt hjertestarter skab. Eksempelvis Defisign 200 udendørs hjertestarterskab.

DefiSign LIFE Online er fremtiden til enhver, der giver hjertelungeredning.

Kort sagt, vil du være i stand til at redde liv ubekymret i en garanteret periode på 10 år? Så skal du vælge DefiSign LIFE Online. Denne hjertestarter registerer automatisk, hvornår batteri og elektroder skal udskifftes, hvornår hjertestarteren er i brug og informerer dig igennem e-mail. Den stabile G2 / 3G netværk forbindelse sikrer at enheden altid er tilsluttet. Med DefiSign LIFE Online Hjertestarter er du altid forberedt!

Godt at vide:

Ved køb af en DefiSign LIFE Online hjertestarter modtager du de første 3 år gratis adgang til LifeDataNet G2/3G netværket. Dette abonnement er nødvendigt for at kunne bruge hjertestarterens onlinefunktionerne. Efter 3 år bliver abonnementet automatisk forlænget. Herefter koster abonnementet 849 kr ekskl moms pr år. Abonnomentet kan til enhver tid opsiges med 1 måneds varsel. 

Dette er ingen forpligtelse, men vi anbefaler at forlænge abonnementet. Vær opmærksom på, hvis abonnementet ikke forlænges kan onlinefunktionerene ikke længere bruges.

Funktioner:

 • Online via DataLifeNet G2 / 3G
 • Meget pålidelig
 • 10 års fabriksgaranti
 • Flersproget ( 3 sprog)
 • Bruger – og vedligeholdelsesvenlig
 • Praktisk at transportere
 • Lave brugeromkostninger

DefiSign LIFE Online hjertestarter er velegnet til:

 • Internationalt miljø
 • Virksomheder
 • Sportsklubber
 • Svømmeklubber
 • Indkøbscentre
 • Ejendomsforeninger
 • Haveforeninger

Hvad siger vores produktspecialist?

"Tilslutning til LifeDataNet er meget enkelt . Du indsætter batteriet i hjertestarteren og enheden opretter automatisk fornindelse via G2 / 3G netværk. Jeg syntes, at batteriets levetid er overraskende, selv med en ugentlig kontrol og videresendelse af alle meddelelser holder det i 3 år. Også det faktum, at en softwareopdatering kan udføres på afstand er et stort plus. Bæredygtig og effektiv. Dette gælder også for læsning af genoplivingsdata. Jeg tror, at du med denne Online hjertestarter, som er betydeligt lavere i pris en andre online hjetestartere, har fundet en ægte perle!"

Pluspunkter

 • Let at oprette forbindese via G2 / 3G- netværk
 • Altid forberedt
 • Status information overalt
 • Garantiperiode

Opmærksomhed punkter

 • Endnu ikke opdaget.

Ønsker du yderligere oplysninger omkring denne hjertestarter? Kontakt os på [email protected] eller 89 88 82 25


Mere information
Mere information
Produktnavn Defisign LIFE Online Hjertestarter
SKU 1.800451-VC10
Fabrikant
Schiller
Halv- eller fuldautomatisk Halvautomatisk
Garanti 10 år
Muligheder Genoplivning af børn, Elektroder undersøgt i selvtest, Lav asystol tærskel, Afsøgning af pacemaker, Synkroniseret chok, Mulighed for opdatering/opgradering, Bruger kan udtrække CPR data, Wifi/3G overvågning, Træner til rådighed, Sprogvalg (f.eks. engelsk)
Skærm Nej
Kvalitetsmærke CE
IP Værdi 55
Inklusiv taske Nej
Levetid ca. 3 år
Elektrodens levetid ca 3 år
Genoplivningshjælp Audio (standard), Metronom
Vægt 2.5 kgs
Serviceaftale

Medisol Servicecenter

For mere information om vores vedligeholdelsesservice, klik venligst her: Hjertestarter Service

En hjertestarter der virker, når der er brug for den, kræver at man vedligeholder den korrekt. Elektroder og batterier skal udskiftes regelmæssigt og derudover skal den tjekkes for fejl. Hold derfor godt øje med status på din hjertestarter, og undgå en kedelig situation.

Vi tilbyder dig forskellige vedligeholdelsesplaner, der passer til enhver kundes forskellige behov. På denne måde kan vi sammen sikre, at din hjertestarter altid er klar til brug.

Bronze serviceaftale:

 • Vi holder øje med holdbarheden af ​​dine elektroder og batteri og sender rettidigt nye med 10% rabat.

Silver serviceaftale:

 • En af vores teknikere vedligeholder og tester din hjertestarter. Der vil blive udskiftet elektroder og batterier, når deres holdbarhed er udløbet/tæt på udløbsdato og installeret eventuelle tilgængelige softwareopdateringer.
 • Planlæg selv hvornår service skal finde sted i vores online serviceportal.
 • 10% rabat på nye elektroder og batterier.

Gold serviceaftale:

 • Du vil modtage en lånehjertestarter, imens din egen er til service eller ved fejl.
 • En af vores teknikere vedligeholder og tester din hjertestarter. Der vil blive udskiftet elektroder og batterier, når deres holdbarhed er udløbet/tæt på udløbsdato og installeret eventuelle tilgængelige softwareopdateringer.
 • Planlæg selv hvornår service skal finde sted i vores online serviceportal.
 • 10% rabat på nye elektroder og batterier.

Platinum serviceaftale:

 • Alle reservedele inklusiv.
 • Du vil modtage en lånehjertestarter, imens din egen er til service eller ved fejl.
 • En af vores teknikere vedligeholder og tester din hjertestarter. Der vil blive udskiftet elektroder og batterier, når deres holdbarhed er udløbet/tæt på udløbsdato og installeret eventuelle tilgængelige softwareopdateringer.
 • Planlæg selv hvornår service skal finde sted i vores online serviceportal.
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen