DefiSign hjertestartertaske

Hjertestartertaske til Defisign Life hjertestarter.

Med denne flotte taske kan du nemt og hurtigt medbringe din DefiSign hjertestarter

Passer til følgende hjertestartere:

  • Defisign Life
  • Defisign Life Online
  • Defisign træner
673,75 kr 539,00 kr
På lager, tilgængelig med det samme
Beskrivelse

DefiSign hjertestartertaske

Hvert sekund tæller! Spild ikke værdifulde minutter i en nødsituation. Med denne praktiske DefiSign hjertestartertaske kan du nemt og hurtigt medbringe din hjertestarter. Den kraftige skulderstrop sikrer tasken godt på skulderen. Hjertestarteren forbliver i sikkerhed i DefiSign tasken ved hjælp af monteringsstropperne, med det resultat at hjertestarteren beskyttes mod slag. Fronten er sikret med velcro og er simpel at åbne, så hjertestarteren aktiveres. På bagsiden af tasken findes lommer til for eksempel ekstra elektroder. Statuslamperne kan stadig ses, så man altid kan holde øje med om hjertestarteren er klar til brug.

Egenskaber af Defisign hjertestartertasken

Tasken er lavet i den grønne farve med det hvide hjertestarter (AED) logo på forsiden, så den er let at genkende. Den er lavet af et blødt men stærkt materiale, der beskytter hjertestarteren effektivt imod slag og stød. Stramme stropper og velcro, sørger for at hjertestarteren ikke kan falde ud af tasken. Dertil kan hjertestarteren også nemt tages i brug, mens den er i tasken, så man ikke bruger tid på at fumle med det.

Det matchende Defisign Rescuekit kan nemt hænges på hjertestartertasken. På denne måde holdes alt udstyr samlet og klar til brug. Se Defisign Rescuekit her.

Passer til følgende hjertestartere:

Mere information
Mere information
Produktnavn DefiSign hjertestartertaske
SKU DS-12BAG
Fabrikant
DefiSign
Egnet til model DefiSign LIFE AED
Vægt 1 kgs
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen