Alt du skal vide om den nye DefiSign Pocket Plus AED hjertestarter

DefiSign Pocket Plus hjertestarteren kom på markedet i 2023. Det er en kompakt og innovativ AED med masser af ekstra funktioner. Det nyeste af det nyeste når det kommer til hjertestartere! I denne artikel læser du alt der er at vide om DefiSign Pocket Plus hjertestarteren. 

Den mindste AED på markedet

Leder du efter en kompakt AED? Så er DefiSign Pocket Plus den perfekte hjertestarter til dig! Med en vægt på kun 870 gram er den perfekt til at tage med på farten. En lille og letvægts hjertestarter som kan bruges i alle miljøer og omgivelser. Måske tænker du hvis hjertestarteren er så lille og let så kan den umuligt være lige så god som andre hjertestarter? Men det er helt sikkert ikke tilfældet! DefiSign Pocket Plus har endda flere fordele end andre hjertestartere. 

Køb hjertestarter: Hvorfor DefiSign Pocket plus er den bedste hjertestarter

DefiSign Pocket Plus er udstyret med en LCD farveskærm. Skærmens lysstyrke justeres automatisk til omgivelserne. Dermed kan du selv i mørke eller ved skarp solskin se de visuelle instruktioner som gør de talte instruktioner endnu tydeligere. 

En anden stor fordel ved Pocket Plus hjertestarteren er at den er udstyret med en såkaldt børneknap. Ved tryk på denne knap omsætter hjertestarteren stødstyrken til hjertemassage på et barn. Med denne hjertestarter kan alle patienter på enhver alder derfor blive hjulpet. Du sparer ovenikøbet penge på vedligeholdelse da specielle børneelektroder ikke er nødvendige. 

DefiSign Pocket Plus har ligesom alle andre DefiSign hjertestartere den iøjenfaldende og genkendelige ILCOR grønne farve. Hvorfor er dette vigtigt? Det er virkelig vigtigt at en hjertestarter er genkendelig. For jo hurtigere hjertestarteren blivet hentet, jo hurtigere kan offeret hjælpes. Ved et hjertestop er hvert sekund et spørgsmål om liv eller død. 

Sikkert og praktisk opbavering af DefiSign Pocket Plus i smart taske

Med en kompakt hjertestarter hører sig naturligvis en praktisk taske. Derfor er en smart bæretaske inkluderet ved køb af en hjertestarter. Du transporterer DefiSign Pocket Plus hjertestarteren nemt og bekvemt i denne taske, og du beskytter samtidig hjertestarteren mod snavs, støv, vand og skrammer. Tasken er selvfølgelig også genkendelig i den samme grønne farve og med det officielle hjertestarter ILCOR logo. Ved hjælp af det gennemsigtige stykke plastik på flappen kan du altid holde øje med hjertestarterens status lampe. Det glatte materiale gør tasken super nem at rengøre med en fugtig klud. Denne robuste taske er derfor også yderst egenet til udendørs omgivelser. 

Hjertestarter både til uerfarne og professionelle brugere

Denne hjertestarter er perfekt til sportsklubber, vandregrupper, udendørsomgivelser og til privatpersoner generelt med sine tydelige instruktioner. Men ovenikøbet har hjertestarteren også et (valgfrit) EKG display som aflæser hjerterytmen og kan derfor også bruges af professionelle og i professionelle omgivelser. De registrerede interventions oplysninger, som kan udlæses via bluetooth eller USB kan analyseres af læger og førstehjælpere hvormed de får bedre indsigt i offerets tilstand.  DefiSign Pocket Plus er dermed f.eks også den perfekte hjertestarter til lægehuset eller lægeklinikken.