Medisol har fået et nyt “look”

Vi fejrer hos Medisol , fordi vi er stolte af at præsenterer vores nye look! Medisol har fået et nyt “look”, et nyt logo og en frisk ny hjemmeside. Med disse ændringer er vi klar til  fremtiden og tilbyder dig en endnu bedre oplevelse.

Moderne logo

Medisol har valgt et moderne nyt look, der også inkluderer et nyt logo. Dette giver os mulighed for at følge med tiden, men endnu vigtigere: vi udfører vores mission bedre. Logoet består af to hjerter, som tilsammen danner to ringe rundt om i verden. "Saving Lives"  at redde liv, er vores mission og vi håber at udstråle det på denne måde.

Helt ny hjemmeside

Bag kulisserne har Medisol-teamet arbejdet hårdt for at skabe en hjemmeside, der er mere brugervenlig, og gør det lettere at afgive en ordre. Du har måske bemærket nogle ændringer i de sidste par uger. Dette kan du forvente, når du besøger vores nye hjemmeside:

  • En opdateret hjemmeside: Her kan du nemt finde de seneste oplysninger fra HLR-verdenen, produkter der er på lager og vores aktive kampagner og tilbud. 
  • Forbedret oplevelse: vores hjemmeside er meget hurtigere, mere brugervenlig og også lettere at se på en mobil 
  • Nyt indhold: Du holder dig altid opdateret med de seneste nyheder om hjertestartere og HLR på vores blog.

Om Medisol

Vi har solgt hjertestartere  i næsten 20 år. Med webshops i næsten 20 lande forsøger vi at gøre Europa mere hjertesikkert . I vores sortiment finder du hjertestartere og mange produkter der bruges til genoplivnings kurser. Vores kunder er forhandlere, men også forbrugere. Vi giver altid objektiv og pålidelig rådgivning. Medisol er helt mærke  uafhængig,  fordi hver hjertestarter  på det europæiske marked kan redde et liv! Derudover er Medisol en stærk  spiller på markedet på en positiv måde. For eksempel giver vi  gratis elektroder hvis din hjertestarteren har været i  brug,  10 års garanti på din hjertestarter og gratis fragt i Danmark .

Selv med vores nye udseende fortsætter vi med at bidrage til vores mission "I 2030 vil alle borgere have adgang til en hjertestarter /AED inden for 6 minutter". Vi sælger hjertestartere  for at nå dette mål. Men frem for alt står vi klar for dig  med uafhængig rådgivning om vores produkter, og hvordan du bedst kan bruge dem. Med vores rådgivning, kyndige kolleger og vores service,  gør vi forskellen mellem at 'købe en hjertestarter' til at arbejde sammen for at gøre vores mission til virkelighed.

Vi håber, at du som loyal kunde er lige så begejstret for vores nye stil,  som vi er. Fordi at redde liv, det gør vi det sammen!