smarty saver

Mød det nyeste hjertestarter -mærke i vores Medisols sortiment: Smarty Saver! Smarty Saver fra producenten AMI Italia er en prisvenlig AED, af en høj kvalitet. For eksempel har den en IP56 IP-værdi og et praktisk design. Læs mere om denne nye hjertestarter i vores  produktsortiment i denne blog!

Ved hjertestop tæller hvert sekund. En hjertestarter også kaldet AED (automatiseret ekstern defibrillator) er afgørende . Hos Medisol vil vi gerne tilbyde  det bredest mulige udvalg af hjertestartere for at kunne realisere en passende livreddende enhed til alle. Derfor  har vi tilføjet Smarty Saver hjertestarter til vores mærkeuafhængige sortiment. 

Let at bruge og nem at transportere

Smarty Saver er meget brugervenlig. Designet er enkelt, men klart, og med de talte instruktioner, understøttet af visuelle elementer på hjertestarteren, kan du også udføre HLR af højeste kvalitet som muligt, selv som lægmand. 

Smarty Saver har en børneknap til genoplivning til børn, hvilket betyder at du ikke behøver  separate børne elektroder( pads) . Med børneknappen angiver du, at stødets energiniveau skal tilpasses  til et barns mindre krop. De for tilsluttede  elektroder kan bruges til både voksne og børn. 

Det foldbare håndtag gør det nemt for brugeren at kunne bære hjertestarterentil en nødsituation så hurtigt som muligt.Dette håndtag gør det også muligt at placere hjertestarteren i opretstående stilling, så den kan betjenes korrekt under HLR.

Smarty Saver fuld- og halvautomatisk

Smarty Saver  fås i en halvautomatisk og en fuldautomatisk version. Med den halvautomatiske hjertestarter  skal førstehjælperen selv trykke på stødknappen, når hjertestarteren anbefaler det. Den fuldautomatiske Smarty Saver giver stødet automatisk og det kræver ikke, at du trykker på en knap . En fuldautomatisk hjertestarter vælges oftere i miljøer, hvor der  hovedsageligt er mennesker  med en ikke-medicinsk baggrund til stede, som ofte er mere tilbageholdende, når de selv skal trykke på stødknappen. 

Smarty Saver-tilbehør

Ikke kun hjertestarter enheden fra Smarty Saver, men også alt tilbehør fra mærket er nu tilgængeligt hos Aedbutikken.dk/ Medisol. Hvis du har brug for et nyt batteri eller nye elektroder, er Medisol også detrette sted at henvende sig. . 

Red liv med Smarty Saver

Målet med Medisol er naturligvis at redde så mange liv som muligt: "Alle verdensborgere vil have adgang til en hjertestarter inden for 6 minutter i 2030". Tilføjelsen af Smarty Saver til vores sortiment vil forhåbentlig bidrage til dette. Vil du vide mere om Smarty Saver hjertestarter? Eller er du interesseret i at købe denne enhed eller et af vores andre mærker? Du er velkommen til at kontakte os for mere information fra vores produktspecialister. På kategorisiderne kan du finde en oversigt over alle Smarty Saver-produkter.