Nyt! Prestan Førstehjælpsdukker hos AEDbutikken / Medisol

Hos Aedbutikken er vi konstant på udkig efter måder at tilbyde vores kunder de bedste produkter inden for HLR-træning. Derfor er vi glade for at udvide vores produktlinje med et innovativt brand inden for førstehjælpsuddannelsen: Prestan.

Prestan er kendt for sine HLR-dukker af høj kvalitet, der ikke kun er realistiske, men også lette, nemme at bruge og betalbare både i køb og vedligeholdelse. Disse dukker er designet til at give instruktører og elever en realistisk oplevelse, mens de træner HLR-færdigheder, som er afgørende i nødsituationer.

Ud over den realistiske anatomi af Prestan-dukkerne,  er mærket også kendt for den feedbackmekanisme, som dukkerne kan udstyres med. Dette feedbacksystem indeholder en lysindikator, der giver feedback om kompressionshastigheden, og en indbygget klikker angiver, om kompressionsdybden er korrekt.

Prestan genoplivningsdukker: lette og brugervenlige

En anden fordel ved Prestan HLR-dukker er deres brugervenlighed. De er lette, så instruktører nemt kan transportere, og sætte dem op i forskellige træningsmiljøer. Når du køber en multipack, er der matchende tasker og vogne til at transportere de forskellige dukker.

Betalbare HLR-dukker og tilbehør

Det, der virkelig adskiller Prestan, er de betalbare priser på deres produkter. Prestan tilbyder HLR-dukker af meget høj kvalitet til en betalbar pris, hvilket gør dem tilgængelige for et bredt publikum af institutioner, organisationer og enkeltpersoner, der beskæftiger sig med førstehjælpsuddannelse.

Prestan Kvinde tilbehør til førstehjælps dukker

Prestan er også kendt for det kvindelige tilbehør, som gør det muligt at give en trænings dukke et feminint udseende. Dette tilbehør er en polstret bh, der kan fastgøres til dukken. Praksis har vist, at folk tøver med at genoplive en kvinde under hjertestop. Folk ved ofte ikke, hvor de præcist skal placere hænderne på brystet for at udføre HLR korrekt. Med det kvindelige tilbehør sigter Prestan mod at fjerne denne tvivl blandt førstehjælpere ved at gøre det muligt at øve sig på en HLR-dukke med realistiske brystformer.

Prestan AED-træner

Ikke kun genoplivningsdukkerne kan nu bestilles hos os, men også alt tilbehør og de populære Prestan AED-tænere. I vores sortiment finder du Prestan AED Trainer Plus og Prestan Ultratrainer.

Køb Prestan genoplivningsdukker hos Aedbutikken/ Medisol

Hos Aedbutikken er vi stolte af at kunne tilbyde Prestan HLR-dukkerne til vores kunder, fordi vi mener, at de er en værdifuld tilføjelse til vores sortiment af HLR-træningsprodukter af høj kvalitet. Uanset om du er en instruktør, der leder efter realistiske træningshjælpemidler, en læge, der ønsker at forbedre deres teknikker, eller en organisation, der ønsker at træne deres personale i livreddende færdigheder, tilbyder Prestan HLR-førstehjælps dukker den perfekte løsning.

Oplev mulighederne i Prestan HLR-dukker hos Aedbutikken i dag, og tag det første skridt mod effektiv og livreddende HLR-træning. Kontakt vores specialister for passende rådgivning. De er klar til at besvare alle dine spørgsmål om Prestan (eller et af vores andre topmærker)!

Beundrer du Prestan-serien og læser mere om produkterne?