Cardiac Science Powerheart G5 Hardcase Taske

En praktisk og kraftig bæretaske til hjertestarteren Cardiac Science Powerheart G5.

1.862,50 kr 1.490,00 kr
Hurtig levering, 1-3 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
Beskrivelse

Hardcase bæretaske/minikuffert til hjertestarteren Cardiac Science Powerheart G5

Denne kvalitetstaske sørger for optimal beskyttelse af din hjertestarter og gør det samtidig enkelt at transportere hjertestarteren fra sted til sted. Det stærke materiale giver hjertestarteren ekstra beskyttelse mod stød, slag og vejr. På forsiden af tasken kan man nemt se hjertestarterens status (rescue ready indicator), altså om hjertestarteren er klar til anvendelse. Ligeledes er det helt enkelt at aflæse elektrodernes holdbarhedsdato gennem den gennemsigtige rude på forsiden af tasken. På denne måde kan man altid nemt holde øje med hjertestarteren, mens den er klar til at tage med i en nødsituation.

Forrest på tasken finder du et rum til opbevaring af dit rescuekit. På bagsiden er der indrettet et rum til opbevaring af et ekstra sæt elektroder.

Tasken er designet med en regulerbar stærk skulderrem og hjertestarteren sidder sikkert og beskyttet uden at kunne falde ud.

Egenskaber af tasken

  • Hardcase taske, giver den bedste beskyttelse til din hjertestarter
  • Ekstra metal ringe til at fastgøre førstehjælpsudstyr som for eksempel et Rescuekit.
  • Tasken kommer med et rescuekit inklusiv saks, masker til brug ved kunstigt åndedræt, en skraber og handsker. Er dit rescuekit blevet brugt? Find et nyt her: Defisign rescuekit
  • Dimensioner: ca. 27 cm lang, 22 cm høj, 16 cm dyb.

Passer til følgende hjertestarter:

  • Cardiac Science Powerheart G5

Mere information
Mere information
Produktnavn Cardiac Science Powerheart G5 Hardcase Taske
SKU XCAAED007A
Fabrikant
Cardiac Science
Egnet til model Cardiac Science Powerheart G5
Vægt 1 kgs
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen