Defibtech Lifeline View voksen elektroder

Voksenelektroder til Defibtech Lifeline View hjertestarter.

Holdbarhed ca. 2 år

Passer til Lifeline View hjertestarter

736,25 kr 589,00 kr
På lager, tilgængelig med det samme
Beskrivelse

Defibtech Lifeline VIEW elektroder

Defibtech Lifeline VIEW elektrodesættet er egnet til brug på voksne patienter. Disse hjertestarterelektroder kommer som pre-connect Det betyder, at de på forhånd kan tilsluttes hjertestarteren. Dette sparer værdifuld tid i en nødsituation. Placeringen af ​​elektroderne er angivet på emballagen samt på selve elektroderne.

Holdbarhed af Defibtech Lifeline VIEW elektroderne

Elektroder er forsynet med et klæbende og ledende gellag. Gellaget kan tørre ud over tid. Som følge heraf har alle elektroder en udløbsdato. Disse må ikke bruges efter udløbsdatoen. Vi anbefaler, at du altid har et ekstra uåbnet sæt elektroder, der ikke er udløbet. Lifeline View-elektroderne til voksne har en holdbarhed på ca. 2 år. Udløbsdatoen kan findes på bagsiden af ​​elektrodepakken. Her finder du et klistermærke med den angivne udløbsdato.

Opbevaring af elektroderne

Elektroderne kan opbevares i åbningen på bagsiden af ​​hjertestarteren. Kablet kan placeres i et specielt kabelhulrum i hjertestarteren. Stikket kan kun sættes i apparatet på én måde. Udskiftning af elektroderne er let at gøre selv. Når der ikke er knyttet elektroder til hjertestarteren, viser den en fejlmeddelelse under selvtesten.

Egenskaber og anvendelse af elektroderne

Egenskaber:

Anvendelse på børn:

Der er udviklet specielle børneelektroder til børn under 8 år og/eller personer der vejer mindre end 25 kg. Når de pædiatriske elektroder er tilsluttet hjertestarteren, skifter den straks til den pædiatriske protokol. Samtidig reduceres stødvolumen. På børn placeres en elektrode på brystet og en på ryggen af ​​barnet.

Leder du efter børneelektroder til Defibtech Lifeline VIEW hjertestarteren? Du kan finde dem her: Defibtech Lifeline VIEW børneelektroder

Placering af elektroder:

Mere information
Mere information
Produktnavn Defibtech Lifeline View voksen elektroder
SKU DDP-2001
Fabrikant
Defibtech
Batteri og elektroder Elektroder
Egnet til model Defibtech Lifeline View
Holdbarhed ca. 2 years
Voksen eller barn Voksen
Vægt 0.1 kgs
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen