Defibtech Lifeline voksenelektroder

Voksenelektroder til Lifeline AED hjertestarter.

Holdbarhed ca. 2 år

Passer til Defibtech Lifeline hjertestarter

628,75 kr 503,00 kr
På lager, tilgængelig med det samme
Beskrivelse

Defibtech Lifeline Elektroder

Defibtech Lifeline elektrodesættet kan bruges til voksne. Disse hjertestarterelektroder kommer som pre-connect. Det betyder, at de på forhånd kan tilsluttes hjertestarteren. Dette sparer værdifuld tid i en nødsituation. Placeringen af ​​elektroderne er angivet på emballagen såvel som selve elektroderne.

Holdbarhed af Defibtech Lifeline elektroderne

Elektroder er forsynet med et klæbende og ledende gellag. Gellaget kan tørre ud over tid. Som følge heraf har alle elektroder en udløbsdato. Disse må ikke bruges efter udløbsdatoen. Vi anbefaler, at du altid har et ekstra uåbnet sæt elektroder, der ikke er udløbet. Lifeline elektroderne til voksne har en holdbarhed på ca. 2 år. Udløbsdatoen kan findes på bagsiden af ​​elektrodepakken. Her finder du et klistermærke med den angivne udløbsdato.

Opbevaring af elektroderne

Elektroderne kan opbevares i åbningen på bagsiden af ​​hjertestarteren. Kablet kan placeres i et specielt kabelhulrum i hjertestarteren. Stikket kan kun sættes i apparatet på én måde. Udskiftning af elektroderne er let at gøre selv. Når der ikke er knyttet elektroder til hjertestarteren, viser den en fejlmeddelelse under selvtesten.

Husk at skifte 9V-batteriet

Overvejer du også at udskifte det 9V Lithium-batteri, som hjertestarteren bruger til selvtest? Denne skal udskiftes årligt og kan nemt bestilles ved at klikke her: Defibtech Lifeline 9V Lithiumbatteri

Egenskaber og anvendelse af elektroderne

Egenskaber:

  • Pre-connect
  • Selvklæbende
  • Pacemaker detektion
  • ca. 2 år holdbarhed
  • Opbevares på en temperatur mellem 0°C og 50°C
  • Kabellængde 122cm
  • Not-polariserede (begge elektroder kan placeres på begge steder)
  • Passer til Defibtech Lifeline hjertestarter

Anvendelse på børn:

Der er udviklet specielle børneelektroder til børn under 8 år og/eller personer der vejer mindre end 25 kg. Når de pædiatriske elektroder er tilsluttet hjertestarteren, skifter den straks til den pædiatriske protokol. Samtidig reduceres stødvolumen. På børn placeres en elektrode på brystet og en på ryggen af ​​barnet.

Leder du efter børneelektroder til Defibtech Lifeline hjertestarteren? Du kan finde dem her: Defibtech Lifeline børneelektroder

Placering af elektroder:


Mere information
Mere information
Produktnavn Defibtech Lifeline voksenelektroder
SKU DDP-100
Fabrikant
Defibtech
Batteri og elektroder Elektroder
Egnet til model Defibtech Lifeline AED/AUTO
Holdbarhed ca. 2 years
Voksen eller barn Voksen
Vægt 0.1 kgs
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen