AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Hjertestarter Træner

En hjertestartertræner er særligt udviklet træningsudstyr, hvormed du på realistisk vis kan efterligne brugen af en hjertestarter. Træningshjertestarteren opfører sig præcis som en rigtig hjertestarter, men afgiver intet stød.

Hvorfor en hjertestarter træner?

Integrer brugen af ​​en træningshjertestarter i førstehjælpskurset. Lad eleverne øve sig med realistiske træningsscenarier, så de altid ved, hvordan en hjertestarter fungerer, og hvad de skal gøre i en nødsituation. Eller måske skal dine kollegaer lære at bruge den nye hjertestarter? En hjertestartertræner ser ud og opfører sig på præcis samme måde som en rigtig hjertestarter, men vil ikke give et stød. På denne måde kan du øve dig sikkert og være selvsikker i en nødsituation.

Bredt udvalg af træningshjertestartere

Vil du købe en hjertestartertræner eller lære mere om dette træningsudstyr? Se vores udvalg nedenfor. Vi har mange forskellige mærker af hjertestartertrænere, så du er forberedt på din nye hjertestarter. Du kan også øve på vores universal træner for at få almen praktisk viden for en fin pris. I menuen i venstre kolonne kan du forfine din søgning. Kontakt os for personlig rådgivning, vi hjælper dig gerne! Ring til os på 89 88 82 25, send en mail til [email protected] eller chat med os i chatten!

Leder du efter matchende tilbehør til din hjertestartertræner? Så klik her.

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side