Philips Hjertestarter Træner

Vil du træne med en af ​​de mest populære hjertestartere i verden? Se vores udvalg af Philips hjertestartertrænere. Det samme udseende og fornemmelse som de rigtige Philips hjertestartere, men sikker at øve HLR med.

Typer af hjertestartertrænere fra Philips

Philips HS1 hjertestartertræneren er en præcis kopi af den rigtige Philips Heartstart HS1 hjertestarter. Meget brugervenlig, så den egnes til alle og fås i en variant med eller uden fjernbetjening.

Den også brugervenlige Philips FRx hjertestartertræner har en højere støv- og vandmodstandsværdi. Ideel til træning for eksempel i støvede værksteder, ved svømmebassiner eller på fabrikker. Fordelen ved FRx-træneren er børnenøglen hvilket begynder træning af pædiatrisk HLR. Ingen børneelektroder nødvendige!

Philips Heartstart FR2-træneren er udstyret med Laerdal LINK-teknologien. Ved at bruge denne træner sammen med Laerdal Little Anne eller Resusci Anne-dukkerne får eleverne feedback på for eksempel den korrekte placering af elektroderne.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til dit valg? Kontakt os meget gerne for råd eller hvis du har spørgsmål. Ring til os på +45 89 88 82 25, send en mail til [email protected] eller chat med os i chatten!

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
pr. side