Physio Control Hjertestarter

Modstandsdygtig og pålidelig hjertestarter der er hurtig i anvendelse

Physio Control/Medtronic har allerede i årevis været en af de store spillere indenfor medicinsk teknologi. Virksomheden har sin oprindelse indenfor behandling af hjertekarsygdomme og har derigennem opbygget stor erfaring med genoplivningsudstyr anvendt på sygehuse.

Lifepak CR plus er særligt velegnet for personer med begrænset erfaring. Der skal kun udføres 3 handlinger for at brugeren kan give et livgreddende stød. Hjertestarteren fås som halv- eller fuldautomatisk, men i øjeblikket fører vi udelukkende den halvautomatiske model i vores danske butik. Sidst men ikke mindst har CR plus en lang garantiperiode på hele 8 år. Medisol tilføjer her 2 ekstra års garanti, så du er beskyttet i 10 år!

Lifepak 1000 har et batteri med meget høj kapacitet, tilstrækkeligt til cirka 425 stød og stor farveskærm med tydelige instruktioner. Denne hjertestarter er enorm modstandsdygtig og er derfor perfekt i et farligere miljø såsom industri eller udendørs.

Physio Control Lifepak efterlever alle Sundhedsstyrelsens krav og specifikationer til en hjertestarter.

Klik her for elektroder, batterier og tilbehør til Physio Control.

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. Physio Control Lifepak CR2 USB halvautomatisk
    13.556,25 kr 10.845,00 kr
    Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
pr. side