Hjertestarter til svømmehal

Overvejer du at øge sikkerheden i svømmehallen med en hjertestarter? Her kan du læse mere omkring vores anbefalinger og ofte stillede spørgsmål omkring hjertestartere (ofte kaldet en AED) til svømmehaller, svømmeklubber, wellness og pools.

En hjertestarter bliver brugt i tilfælde af hjertestop. I tilfælde af nær-drukning, oplever patienten ofte også hjertestop. I tilfælde af hjertestop er det livsnødvendigt at sørge for blodcirkulation hos patienten. Hvert minut tæller! Efter 6 minutter uden HLR (hjerte-lunge-redning) og/eller hjertestarter er chancen for overlevelse ekstremt lav. En ambulance kan ikke altid nå ud til patienten inden for 6 minutter. Påbegynd derfor HLR og tilslut en hjertestarter så hurtigt som muligt.

Egnede hjertestartere til svømmehallen?

En hjertestarter, der placeres i en svømmehal eller wellnesscenter, skal naturligvis være fugtafvisende. Alle hjertestartere har en IP-værdi, der indikerer hvor meget den kan tåle af stød og slag, vand og støv. Til en svømmehal skal du vælge en AED med en høj IP-værdi: mindst IP-55. Denne vil kunne klare de fugtige omgivelser, der findes ved svømmebassiner.

Tænk også på muligheden for en børnevenlig hjertestarter.

Alle AED'er nedenfor er velegnede til svømmehaller og andre fugtige omgivelser. Ud over at være vandafvisende er disse enheder også brugervenlige og egnede til genoplivning af børn. - for trænede og utrænede reddere. Eksempler på hjertestartere med Child Mode med en IP-værdi på 55 omfatter CU Medical i-pad SP1 og Nihon Kohden Cardiolife 3100 AED'erne.

Personlig rådgivning

Planlægger du at købe en hjertestarter til svømmehallen, eller orienterer du dig stadig? Læs mere om hjertestarterne nedenfor eller kontakt os for personlig rådgivning. Vores mærke-uafhængige udvalg gør os unikt i stand til at skræddersy et tilbud til dig. Ring på +45 89 88 82 25 eller send en e-mail til [email protected].

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. Philips Heartstart FRx Hjertestarter
    12.998,75 kr 10.399,00 kr
    Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
pr. side

Ofte stillede spørgsmål om hjertestartere til svømning


Kan en hjertestarter tåle fugtige forhold?

Hjertestartere med en IP-værdi på 55 eller højere er vandafvisende. Den kan ikke tåle at være i vandet, men kan bruges til genoplivning i de fugtige omgivelser, der findes i svømmehallen.

Har jeg brug for separate pædiatriske elektroder?

Afhængigt af hvilke gæster, der benytter svømmehallen, kan det være en god idé at være forberedt til genoplivning af børn. Til børn under 8 år og/eller personer der vejer mindre end 25kg anbefales et mindre stærkt stød end til voksne. Børneelektroder til hjertestarteren reducerer stødvolumen automatisk. Det kan betyde, at du skal have 2 sæt elektroder: et standard sæt voksenelektroder og et sæt børneelektroder. Alle elektroder har dog en udløbsdato, da den klistrende gel kan tørre ud. Elektroder holder ca. 2 år. Børneelektroder har tit en kortere holdbarhed på grund af den mindre overflade af elektroden, så de tørrer ud hurtigere. Dette kan gøre omkostningerne høje og koste meget tid at holde øje med.

Derfor er det at anbefale at vælge en AED med børnefunktion til svømmehallen. Dertil bruges de standard elektroder og AED'en skifter til børneprotokol med et enkelt tryk på en knap. Ingen separate børneelektroder er nødvendige! Den største fordel: du behøver ikke at skifte elektroder, hvilket sparer værdifuld tid i en nødsituation.

Fuld- eller halvautomatisk hjertestarter til svømmehallen?

I svømmehaller er der som regel en uddannet redder, der har fuldendt et førstehjælper-kursus. Redderen vil derfor bemande hjertestarteren i nødstilfælde. I det tilfælde vil en halvautomatisk hjertestarter passe perfekt. Det er også den type, redderen er trænet i. En halvautomatisk hjertestarter er udstyret med en manuel stødknap, så førstehjælperen sørger for, at stød bliver tildelt på det bedste moment. Husk; man kan ikke bruge en hjertestarter forkert.

Hvilke omkostninger er der forbundet med en hjertestarter?

Udover anskaffelseskosten af hjertestarteren, skal du også overveje omkostninger i forbindelse med opbevaring af hjertestarteren. Det kan være i skal have et indendørs- eller et udendørsskab, der sørger for en synlig og central opbevaring af hjertestarteren.

Derudover skal batterier og elektroder udskiftes, når de udløber. Holdbarheden af ​​elektroder og batterier varierer per AED. I gennemsnit holder elektroder omkring 2 år og batteriet omkring 5 år. Hjertestarteren selv holder omkring 10 år. Så over en 10 års periode udskifter du elektroderne 5 gange og batteriet 2 gange. Du udskifter altid elektroderne efter en redning – dette er dog gratis. Det er gratis at redde liv i Danmark!

Det anbefales at kontrollere hjertestarteren regelmæssigt. På denne måde ved du med sikkerhed, at AED'en kan bruges, når det gælder! I Danmark er det ejerens eget ansvar, at sørge for at hjertestarteren virker. Hvis du vil være på den sikre side, kan du også vælge at købe en serviceaftale. Du kan se vores udvalg af serviceaftaler under Hjertestarter Service. For eksempel bliver AED’en årligt kontrolleret og testet, og/eller reservedelene bliver udskiftet til tiden.