Laerdal Little Anne Ansigtshud Mørk (6 stk)

Dette sæt af Laerdal Little Anne ansigtshude indeholder 6 mørke ansigtshude som kan bruges til Laerdal Little Anne New Generation træningsdukken. Ansigtshuden er lavet af strækbart materiale, hvormed ansigtshuden er nemt at fastgøre på træningsdukken. Ansigtshuden gør det muligt at fastgøre Laerdal Little Anne luftvejsfiltrene. Disse filtre fastgøres indersiden af huden 

  • Fabrikant: Laerdal   
  • Kan udskiftes Brugervenligt Bæredygtige materialer   Reservedel 

 

886,25 kr 709,00 kr
Hurtig levering, 1-2 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
Beskrivelse

Laerdal Little Anne Ansigtshud Mørk (6 stk) 

Laerdal Little Anne ansigtshuden er inkluderet ved køb af Laerdal Little Anne New Generation træningsdukkerne. Hvis ansigtet på din træningsdukke er forældet eller slidt og har brug for udskiftning, så kan du udskifte det med dette reservesæt. Sørg for altid at rengøre ansigthuden efter brug med hygiejniske renseservietter til træningsdukker.     


Fastgørelse af ansigtshuden 

Du fastgører ansigtshuden ved at trække ansigtet over ørerne på træningsdukken. Sådan bliver ansigtet hvor det skal, og er det nemt at udskifte det. På grund af det strækbare materiale bliver ansigtet ikke hurtigt slidt.   


Indhold: 

6 Laerdal Little Anne Ansigtshude (mørk) 

 

Bæredygtige materialer    

Laerdal Little Anne ansigtshudene er lavet af bæredygtigt og miljøvenligt materiale. Ansigtshuden er lavet af 60% genanvendeligt materiale og indeholder ingen gummi latex.  

Mere information
Mere information
Produktnavn Laerdal Little Anne Ansigtshud Mørk (6 stk)
SKU 135-14050
Fabrikant
Laerdal
Egnet til træningsdukker Laerdal Little Anne Stackable
Vægt 1.000000
User Manual

Klik her for at se brugervejledningen