Laerdal Little Anne luftveje (6 stk)

Sæt med 6 Laerdal Little Anne luftveje. Luftvejene er udstyret med en ventil og et ventilationsplaster som giver en synlig hævning af brystkassen ved træning af kunstigt åndedræt. I kombination med Laerdal Little Anne luftvejsfiltre kan luftvejene genbruges i ca. 3 måneder istedet for at udskifte dem efter hvert træningsforløb som vi er vant til. Filtrene renser den indblæste luft før at dette kommer ned i luftvejene og er derfor frit for bakterier. Når træningsforløbet er afsluttet kan du lade luftvejene sidde, og behøver du kun at udskifte filtrene. Herefter er træningsdukken klar til den næste kursist..  

  • Fabrikant: Laerdal 
  • Indeholder: 6 Laerdal Little Anne luftveje 

Sparer penge Reducere spild ✔Sæt af 6 stkBæredygtigt 

 

436,25 kr 349,00 kr
På lager, tilgængelig med det samme
Beskrivelse

Laerdal Little Anne luftveje (6 stk) 

Sæt af 6 Laerdal Little Anne luftveje. Luftvejene giver en realistisk simulation i løbet af genoplivningstræningen. Ventilationsplastret sørger for en synlig stigning af brystkassen, og giver feedback med det samme på effektiviteten og kvaliteten af det kunstige åndedræt. Ventilen sørger for god kontrol af den indblæste luft. Hermed lærer brugeren vigtigheden af korrekt hovedhældning og hageløft.   


Levetid 

Takket være filtret kan luftvejene genbruges i modsætning til de nuværende engangsluftveje som er skadelige for miljøet. Alligevel anbefales det at luftvejene udskiftes ca. hver 3. måned eller efter 100.000 ventilationer. Udskifting efter den nævnte periode og forbruget sikrer at hygiejnen er i top og at førstehjælpstræningen gives så effektiv som muligt.  

Mere information
Mere information
Produktnavn Laerdal Little Anne luftveje (6 stk)
SKU 135-10050
Fabrikant
Laerdal
Egnet til træningsdukker Laerdal Little Anne Stackable
Vægt 1.000000
User Manual

Klik her for at se brugervejledningen