Laerdal Resusci Anne First Aid Helkrop

Resusci Anne dukke i full body voksen

-        1 års garanti

-        Leveres i praktisk trolley/kuffert

20.623,75 kr 16.499,00 kr
Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
Beskrivelse

Resusci Anne full body dukken sikrer en meget realistisk oplevelse under genoplivningstræningen. Dukken opbevares i en praktisk trolley, der gør det nemt og enkelt at tranportere of flytte dukken.

Dette produkt har følgende fordele:

-        Med sin naturtro anatomi i normal kropsstørrelse giver dukken mulighed for en virkelighedsnær oplevelse af omgangen med et ”rigtigt” offer.

-        Fordelagtige teknikomkostninger på grund af et engangs-luftvejssystem, der er yderst enkelt at vedligeholde.

Produktegenskaber:

-        Indbygget obstruktion af luftvejene gør det muligt for kursisterne at lære den vigtige teknik, hvorved luftvejene åbnes, således at offeret i en ægte nødsituation så effektivt som muligt sikres den bedst mulige lufttilførsel.

-        Head tilt/chin lift og jaw thrust gør det muligt gør det muligt for kursisterne på korrekt vis at lære, hvordan luftvejene åbnes under genoplivningen af offeret.

-        Blokkerede luftveje med stræk betoner vigtigheden af, at offerets hoved placeres i korrekt stilling.

-        Realistisk modstand ved hjertemassage sørger, at kursisterne erfarer hvilket tryk, der er nødvendigt ved korrekt udførelse af hjertemassagen i en virkelighed situation.

-        Anatomisk korrekte referencepunkter og brystben sørger for, at kursisterne kan træne i at finde og øve den korrekte placering af hænderne ved genoplivning af voksne.

-        Velplacerede arme, ben og hoved sørger for en realistisk oplevelse af vægt, håndtering og behandling af en voksen, hvor luftvejene skal åbnes.

-        Ved hjælp af den simulerede carotispuls er det muligt at tjekke offerets hjerteslag.

-        Engangs- og envejsluftveje gør dukken velegnet ved sessioner for flere kursister, da de nemt og enkelt kan udskiftes efter hver enkelt kursist-session.

-        Takket være de udskiftelige og genanvendelige ansigtshuder kan hver enkelt kursist tildeles sin personlige ansigtshud ved træning af kunstigt åndedræt. Disse rengøres helt enkelt efter træningen og er atter klar til brug.

Denne pakke indeholder:

-        Full body træningsdukke

-        3 Resusci træningsdukkeansigter

-        2 luftveje

-        Trolley/kuffert og knæ-måtte

-        Træningsjakke til dukken

-        50 rengøringsklude

-        Brugsanvisning

 

 


Mere information
Mere information
Produktnavn Laerdal Resusci Anne First Aid Helkrop
SKU 170-01250
Fabrikant
Laerdal
Træningsdukke model Voksen
Forbindelsesmuligheder Ingen
Vægt 1 kgs
Garanti 2 år
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen