Og det er hurtigere en du tror

Vi tæller ned til en smuk, men frem for alt, vigtig milepæl. Levering af Automatiske Eksterne Defibrillatorer (AED’er) er afgørende for at nå vores mål: ”i 2030 vil alle have adgang til en hjertestarter indenfor 6 minutter” Dette mål har drevet os i mere end 20 år. 

En hidtil uset stigning i efterspørgslen af hjertestartere

Takket været øget opmærksomhed er prognoserne for 2022 allerede blevet markant overskredet. Fordi  flere og flere mennesker er interesserede i, de ofte livsreddende hjertestartere, stiger efterspørgslen enormt. Det ser vi afspejlet i flere af vores internationale forespørgsler. Hvor vi i begyndelsen af dette år havde forventet at kunne sælge hjertestarter nr 50.000 i fjerde kvartal 2022, sker det nu før forventet.

Der er en stigende opmærksomhed og interesse omkring hjertestartere, som reelt kan være med til at redde liv. De kan betyde forskellen mellem liv og død. Hjertestop kan ske overalt: hjemme, på arbejdet , i en sportsklub eller på gaden og jo hurtigere en hjertestarter/AED bruges, desto større er chancen for at overleve.

Vind: Bliver hjertestarter nr 50.000 leveret til dig?

Denne milepæl skal fejres. Derfor har du, ved køb af en hjertestarter, automatisk en chance for at vinde en dejlig  weekend til 2 personer i Vlissingen, Nederlandene. Tælleren, for antallet af leverede hjertestartere stiger hurtigere end forventet. Den der bestiller en hjertestarter/AED til tiden og modtager nr 50.000 bliver vinderen af en ferieweekend i Nederlandene. For at gøre det ekstra spændende, opdaterer vi kun tælleren én gang om ugen. Så overvejer du at anskaffe en hjertestarter, er det en god tid nu.

Har du brug for gode råd til at vælge den rette hjertestarter til dig? Spørg vores konsulenter, de står klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os på telefon +45 89 88 82 25. På vores online chat, eller via [email protected].