AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Min indkøbskurv
0,00 kr

Philips Heartstart FR2 batteri

SKU
M3863A
2.186,25 kr 1.749,00 kr

Batteri til Philips Hearstart Fr2 hjertestarter

 

Ekstra forseglet batteri skal isættes senest ca. 4 år efter anskaffelse, derefter har det samme holdbarhed i standby-funktion som ovenfor beskrevet

Philips Heartstart FR2 batteri

Batteri M3863A til Philips Heartstart FR2 hjertestarteren med kapacitet til ca. 300 stød. FR2-hjertestarteren er ikke længere i produktion, så det kan være en god idé at overveje at udskifte hele hjertestarteren med en nyere model, i stedet for at investere i et nyt batteri. Batteriet er vedligeholdelsesfrit og ikke genopladeligt.

Holdbarhed og installation af FR2 batteriet

Philips Heartstart FR2-batteriet har en holdbarhed på ca. 4 år i standby eller kapacitet til ca. 300 stød. Heartstart FR2's lithiumbatteri kan nemt udskiftes af brugeren selv. Efter isætning af det nye batteri starter hjertestarteren en selvtest. Når selvtest er korrekt fuldendt er hjertestarteren klar til brug.

! Bemærk venligst: Et almindeligt problem med ældre FR2-hjertestartere (10+ år) er at et nyinstalleret batteri aflades inden for en kort periode. Hjertestarteren er da uopretteligt defekt. Vi anbefaler derfor kraftigt at udskifte hjertestarteren med en nyere model!

Mere information
Produktnavn Philips Heartstart FR2 batteri
SKU M3863A
Fabrikant Philips
Batteri og elektroder Batteri
Egnet til model Philips Heartstart FR2
Holdbarhed ca. 4 years
Voksen eller barn Ikke anvendeligt
Vægt 1.000000
Besøg CPRmanual.com for alle brugsanvisninger på vores produkter.