Philips Heartstart FR3 børnenøgle

Børnenøgle til Philips Heartstart FR3 hjertestarter.

  • Sikrer hurtigere respons ved hjertestop hos børn
  • Ingen grund til at ændre elektroder. SMART Pads III kan anvendes til både voksne og børn
  • Aktiverer de konfigurerede HLR-protokoller for spædbørn/børn
1.248,75 kr 999,00 kr
Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
Beskrivelse

Philips Heartstart FR3 børnenøgle til børn og babyer

Til børn op til 8 år og personer som vejer mindre end 25kg, bruger man normalt børneelektroder. Men Philips har udviklet en speciel børnenøgle til deres Heartstart FR3 hjertestarter ligesom til deres FRx hjertestarter. Børnenøglen sættes i hjertestarteren og virker sammen med voksenelektroder på børnepatienter. Når børnenøglen er tilsluttet hjertestarteren, begynder den automatisk med den pædiatriske protocol for HLR på børn og stødvolumen reduceres.

Holdbarhed af FR3 børnenøgle

Børnenøglen til FR3 har ingen holdbarhedsdato og kan altid tilsluttes hjertestarteren. Børnenøglen opbevares sammen med hjertestarteren og hvis den har været i brug, opbevares den igen sammen med hjertestarteren i skabet eller tasken. Da børnenøglen bruges sammen med voksenelektroder er det dog vigtigt at holde øje med holdbarheden af voksenelektroderne. Disse bør ikke bruges efter deres udløbsdato. Elektroderne holder ca. 2 år. Sørg altid for at have elektroder, der endnu ikke er udløbet, og børnenøglen sammen med hjertestarteren, så den er klar til brug.

Egenskaber og anvendelse af børnenøglen

Egenskaber:

  • Genbrugelig 
  • Har ingen holdbarhedsdato
  • Kan opbevares i et særligt nøglerum i hjertestartertasken


Til brug på børn:

Til Philips FR3 hjertestarteren findes der ingen børneelektroder. Til patienter under 8 år eller en vægt under 25kg bruger man børnenøglen sammen med voksenelektroder. På børn placeres én elektrode på ryggen og én på brystet af patienten. 

Har du brug for nye elektroder? Du kan finde dem her: Philips Heartstart FR3 elektroder

Placering af elektroderne:


Mere information
Mere information
Produktnavn Philips Heartstart FR3 børnenøgle
SKU 989803150031
Fabrikant
Philips
Egnet til model Philips Heartstart FR3
Voksen eller barn Barn
Vægt 1 kgs
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen