Prestan 2000-seriens opgraderingssæt (4-pack)

Prestan 2000-seriens opgraderingssæt forbedrer standard Prestan Professional HLR-dukker (fra 2018 eller senere*) med den nyeste HLR-feedbackteknologi fra Prestan 2000-serien. Desuden inkluderer sættet et Bluetooth-modul, der gør det muligt at tilslutte din Prestan Professional HLR-dukke til den gratis Prestan HLR-feedback-app.

5.391,25 kr 4.313,00 kr
Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
Beskrivelse

Gør din træning med Prestan Professional-dukker bedre

Dette opgraderingssæt hæver din standard Professional HLR-dukke til 2000-serien og giver en forbedret HLR-træningsoplevelse. Opgraderingssættet erstatter LED-lyset i skulderen og klikmekanismen i brystet på dukken. Derudover inkluderer det et kabel til tilslutning til lungeposer for at måle ventilationens volumen. Opgraderingen inkluderer også en forbedret monitor (4-pakke) til måling af dybden og frekvensen af brystkompressioner. Der medfølger også 50 Prestan 2000-seriens lunger for at forbedre ventilationsmålingerne.

*Bemærk, at opgraderingen kun kan tilsluttes Prestan Professional-voksne HLR-dukker fremstillet fra 2018 eller senere.

HLR Feedback Appen


Opgraderingssættet inkluderer en Bluetooth-modul, der muliggør problemfri tilslutning til den gratis Prestan HLR-feedback-app. Gennem denne app vises tydelige målinger af kompressionshastighed og -dybde, fjedring, ventilation og hands-off-tid. Både instruktører og deltagere får et omfattende overblik over kvaliteten af HLR-teknikken og områder til forbedring.

Indeholder:
 

  • 4x Prestan 2000 Seriens opgraderingssæt (kompatibel med Prestan Professional voksen HLR-dukker fra 2018 eller senere*)
  • 50x Prestan 2000-seriens lunger

Mere information
Mere information
Produktnavn Prestan 2000-seriens opgraderingssæt (4-pack)
SKU RPP-AAOK2000-4
Fabrikant
Prestan
Egnet til træningsdukker Prestan professional Adult
Vægt 1 kgs
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen