Prestan 2000-seriens opgraderingssæt

Opgraderingssættet giver standard Prestan Professional HLR-dukker (fra 2018 eller senere*) den nyeste HLR-feedback fra 2000-serien. Desuden inkluderer sættet et Bluetooth-modul, hvilket gør det muligt at forbinde din Prestan Professional HLR-dukke til den gratis Prestan HLR-feedbackapp.

1.406,25 kr 1.125,00 kr
Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
Beskrivelse

Tag træningen med Prestan Professional-dukker til næste niveau


Opgraderingssættet transformerer din standard Professional HLR-dukke til 2000-serien og tilbyder en forbedret HLR-oplevelse. Opgraderingssættet erstatter LED-lysene i skulderen og klikmekanismen i brystet på dukken. Derudover inkluderer sættet et kabel, der skal tilsluttes lungesækkene for at måle ventilationens volumen. Opgraderingen inkluderer en forbedret monitor, der måler dybden og frekvensen af brystkompressioner. Der medfølger også 10 Prestan 2000-seriens lungeposer, der forbedrer ventilationsmålingerne.
*Opgraderingen kan kun tilsluttes Prestan Professional-voksne HLR-dukke fremstillet fra 2018 eller senere.

 

HLR Feedback Appen


Opgraderingssættet inkluderer et Bluetooth-modul, der gør det muligt at forbinde HLR-dukken til den gratis Prestan HLR-feedbackapp via Bluetooth. I denne app vises målinger af kompressionshastighed og -dybde, fjedring, ventilation og hands-off-tid klart. Via appen får både instruktøren og eleven et klart overblik over kvaliteten af den udførte HLR-teknik og kan fokusere på områder til forbedring.

 

Indeholder:

  • 1x Prestan 2000-seriens opgraderingssæt (passende til Prestan Professional voksen HLR-dukke fra 2018 eller senere*)
  • 10x Prestan 2000-seriens lungesække

Mere information
Mere information
Produktnavn Prestan 2000-seriens opgraderingssæt
SKU RPP-AAOK2000-1
Fabrikant
Prestan
Egnet til træningsdukker Prestan professional Adult
Vægt 1 kgs
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen