Zoll AED 3 CPR Uni Padz

Zoll AED 3 CPR Uni Padz til børn og voksne.

Holdbarhed: ca. 5 år

Til brug med: Zoll AED 3

 

1.923,75 kr 1.539,00 kr
På lager, tilgængelig med det samme
Beskrivelse

Zoll AED 3 CPR Uni-Padz elektroder

Zoll AED 3-elektroderne har en integreret HLR-sensor. Sensoren registrerer dybden og frekvensen af ​​brystkompressionerne. Dette aktiverer feedbackfunktionen. Det betyder, at AED'en kan give instruktioner under HLR, såsom 'tryk hårdere' eller 'gode brystkompressioner'. Fordi elektroderne med sensor er lavet af ét stykke, er fejlplacering begrænset. Derudover er Zoll AED 3 udstyret med en børneknap. Den skifter nemt mellem voksen- og børnetilstand. Zoll AED 3 CPR Uni Padz kan derfor bruges til både børn og voksne.

Holdbarhed af AED 3 CPR Uni-Padz

Alle AED-elektroder har en udløbsdato. Holdbarheden af ​​Zoll AED 3 CPR Uni-Padz er ca. 5 år. Når udløbsdatoen er overskredet, skal elektroderne udskiftes, de 'udløbne' elektroder kan ikke længere bruges. Elektroder har en udløbsdato, fordi de indeholder en ledende gel. Denne gel kan tørre ud over tid, hvilket betyder, at korrekt funktion ikke længere kan garanteres. Sørg derfor altid for at opbevare et uåbnet sæt elektroder, der endnu ikke er udløbet sammen med din AED.

Egenskaber og anvendelse af elektroderne

Egenskaber:

  • Forud forbundet
  • Selvklæbende
  • Latexfri
  • HLR sensor
  • Pacemaker detektion
  • ca. 5 års holdbarhed
  • Opbevares på en temperatur mellem 0° og 50° grader

Til brug til børn:

Særlige børneelektroder bruges normalt til børn mellem 1 og 8 år og vejer mindre end 25 kg. Zoll AED 3 er udstyret med en børneknap. Den skifter nemt mellem voksen- og børnetilstand. Zoll AED 3 CPR Uni Padz kan derfor bruges til både børn og voksne. Skal du give HLR til et barn? Skift til den pædiatriske HLR-protokol ved at trykke på børneknappen! Dette reducerer automatisk AED'ens stødvolumen.

Placering af elektroderne: 


På voksne:              På børn:

Mere information
Mere information
Produktnavn Zoll AED 3 CPR Uni Padz
SKU 8900-000280
Fabrikant
Zoll
Batteri og elektroder Elektroder
Egnet til model Zoll AED 3
Holdbarhed ca. 5 years
Voksen eller barn Voksen & Børn
Vægt 1 kgs
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen