AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

ZOLL AED Simulator

SKU
8000-000925
5.248,75 kr 4.199,00 kr

Livsægte træning var aldrig så nemt som nu !

Med Zoll AED Simulator kan du træne med alle typer ”ægte” Hjertestartere.

ZOLL AED Simulator

Med denne Zoll AED Simulator kan du simulere en ægte genoplivning!

AED simulatoren gør det muligt at træne med din ”ægte”Zoll AED hjertestarter. Apparatet simulerer en hjertefrekvens der tilsvarer en ægte patient. Din Zoll AED reagerer nøjagtigt som den ville under en nødsituation.

Hvordan tilslutter du AED – Simulatoren ?

Du kan enkelt forbinde AED-simulatoren ved at tilkoble kablet til Zoll CPR-D Demo Padz. Disse træningselektroder er udstyret med et ekstra kabel. Simulatoren kan tilsluttes til dette. AED-simulatoren er som sådan placeret mellem træningselektroderne og AED'en. AED Simulatoren fungerer på batterier og kan tilsluttes til enhver type Zoll AED.

Livsægte træning har aldrig været så tilgængelig!

AED-simulatoren giver 3 forskellige hjerterytmer til at øve med. (VF / NSR / ASYS). Din AED reagerer nøjagtigt som den ville gøre i en faktisk nødsituation! Dette vil give dine elever et komplet billede af, hvordan Zoll AED skal betjenes under en reel genoplivning. Dette er det største plus af træning med en simulator. Mere realistiskt bliver det ikke!

Træn også med realtime feedback funktionen

Et andet stort plus med træning med simulatoren har at gøre med feedbackfunktionen. Dette aktiveres af CPR-D Demo Padz, som simulatoren er tilsluttet. Den midterste del af Demo Padz har den rigtige feedback teknologi der måler dybden og hastigheden af brystkompressionerne. Dette vil straks støtte dine elever under træning. Kvaliteten af din træning vil derfor stige betydeligt! Få dine elever øjeblikkeligt at lære af deres fejl.

Dimensioner: 15,7 x 9,4 x 4,6 cm

Vægt: 0,5 kg

Garanti: 90 dage

Mere information
Produktnavn ZOLL AED Simulator
SKU 8000-000925
Fabrikant Zoll
Egnet til model Zoll AED 3, Zoll AED Plus, Zoll AED Pro
Vægt 1.000000
Besøg CPRmanual.com for alle brugsanvisninger på vores produkter.