AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 40.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Min indkøbskurv
0,00 kr

DefiSign LIFE Hjertestarter

SKU
DS-12s
Tilbudspris 9.998,75 kr 7.999,00 kr Normalpris 12.498,75 kr

Indholdet af hjertestarterpakken: 

 • DefiSign Life hjertestarter - med 10 års garanti - med Dansk tale
 • DefiSign Life batteri - kapacitet 6 år
 • DefiSign Life elektroder - holdbarhed 3 år
 • Sprog funktion, kan skifte mellem 3 sprog
 • Gratis førstehjælps-kit
 • Gratis klistermærker til hjertestarter
 • Gratis udskifting af elektroder og batterier når hjertestarteren har været i brug
 • Gratis serviceaftale det første år!
 • Gratis fragt på alle ordrer

 

gratis_udskiftning_af_elektroder_og_batterier

DefiSign Life Hjertestarter; Alle og enhver kan redde et liv

DefiSign Life hjertestarteren er specielt udviklet til at alle kan give førstehjælp. Denne prisvenlige hjertestarter giver tydelige instruktioner og kan bruges af alle og en hver.

Når låget åbnes på forsiden, starter apparatet automatisk. Hjertestarteren går med det samme i gnag med at give talte instruktioner. Disse instruktioner bliver understøttet af billeder på apparatet som ved hjælp af små LED lamper lyser op når det nævnte trin behandles. Trin for trin bliver man guidet igennem hele genoplivningsprocessen.

Elektroderne er allerede sluttet til og er ses i første øjekast. Elektroderne kan placers direkte på patientens nøgne brystkasse, man sparer hermed kostbare sekunder.

Elektroderne til denne hjertestarter har en holdbarhed på 3 år. DefiSign hjertestarteren har en unik funktion som gør at den selv holder øje med holdbarheden på elektroderne. Når elektroderne nærmer sig udløbsdatoen, vil hjertestarteren gøre opmærksom på dette. Super smart, for sådan kan du undgå at komme til at stå i en uheldig situation.

Derudover er levetiden på batteriet også utrolig gunstigt. Nemlig 6 år. Derfor er vedligeholdelsesomkostningerne for denne hjertestarter til at overskue.

Ved genoplivning af børn skal man bruge specielle børneelektroder. Disse elektroder kan man opbevare på bagsiden af hjertestarteren. Ved brug af børneelektroder justeres stødstyrken til den mindre krop. Hermed er DefiSign Life AED egnet til brug på både voksne og børn. Børneelektroder har ligesom voksenelektroderne 3 års holdbarhed.

Diverse LED lamper på forsiden af hjertestarteren viser dig om hjertestarteren er klar til brug. Blinker status indikatoren i højre side grønt? Så er hjertestarteren klar til brug. Brænder en af de andre lamper i den venstre side? Så er der noget galt. I brugsanvisningen kan de se præcist hvad de 4 lamper betyder. I de fleste tilfælde er det elektroderne eller batterierne som er udløbet.

Med sin høje modstandsdygtighed mod støv og fugt, kan denne hjertestarter sagtens hænges udendørs og i de mest udfordrende omgivelser, som et værksted, fabrikshal eller svømmehal.

DefiSign Life hjertestarteren kommer med hele 10 års garanti, som er den længste garanti på hele markedet. Hermed garanteres en lang og pålidelig levetid af din hjertestarter.  

Indholdet af din bestilling:

 • DefiSign LIFE AED hjertestarter
 • DefiSign LIFE elektroder
 • DefiSign LIFE batteri
 • Hjertestarter skiltning
 • Førstehjælps-kit

Hvad siger vores produktspecialist om DefiSign Life hjertestarteren?

"Denne hjertestarter er virkelig nem at betjene. Den er selv så simpel at det er relativt svært at gøre noget forkert. Indkøbsprisen synes jeg også er utrolig overraskende, specielt når man kigger på de mange funktioner. Et eksempel på dette er sprogfunktionen, og selvfølgelig at man selv kan skifte mellem disse sprog på hvilket som helst tidspunkt. Det er også et stort plus at hjertestarteren giver lyd fra sig når elektroderne skal udskiftes.

Af erfaring ved jeg at nogle mennesker ikke vil have en hjertestarter med låg. I dette tilfælde må jeg sige at selv dette er der tænkt på. Skulle klappen lukke i, i løbet af genoplivningen, så vil hjertestarteren fortsætte sit program, så længe elektroderne er sat til. Garantien på 10 år afslutter sådan set bare cirklen for mig. Jeg er en absolut forstander af denne hjertestarter!"

 

 

Fordele

- Prisen
- Brugervenlighed
- Lang garanti
 
   
 
 
Mere information
Product Name DefiSign LIFE Hjertestarter
SKU DS-12s
Fabrikant Schiller
Halv- eller fuldautomatisk Halvautomatisk
Garanti 10
Mål 31 x 25,5 x 10
Muligheder Genoplivning af børn, Elektroder undersøgt i selvtest, Lav asystol tærskel, Afsøgning af pacemaker, Synkroniseret chok, Mulighed for opdatering/opgradering, Bruger kan udtrække CPR data, Sprogvalg (f.eks. engelsk)
Skærm Nej
IP Værdi 55
Inklusiv taske Nej
Lifespan of battery ca. 6 years
Lifespan of electrode pad ca. 3 years
Genoplivningshjælp Audio (standard), Metronom
Vægt 2.500000
Besøg CPRmanual.com for alle brugsanvisninger på vores produkter.