AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 40.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Min indkøbskurv
0,00 kr

DefiSign LIFE Hjertestarter halvautomatisk

SKU
DS-12s
Special Price 9.748,75 kr 7.799,00 kr Regular Price 9.998,75 kr

Indholdet af hjertestarterpakken: 

 • DefiSign Life hjertestarter - med 10 års garanti - med Dansk tale
 • DefiSign Life batteri - kapacitet 6 år
 • DefiSign Life elektroder - holdbarhed 3 år
 • Sprog funktion, kan skifte mellem 3 sprog
 • Gratis førstehjælps-kit
 • Gratis klistermærker til hjertestarter
 • Gratis udskifting af elektroder og batterier når hjertestarteren har været i brug
 • Gratis serviceaftale det første år!
 • Gratis fragt på alle ordrer

gratis_udskiftning_af_elektroder_og_batterier


* Påkrævede felter

DefiSign LIFE AED halvautomatisk 

 

Alle kan redde et liv med DefiSign LIFE Hjertestarter.

DefiSign LIFE AED er specielt designet til alle civile førstehjælpere. Denne prisvenlige hjertestarter giver klare instruktioner og kan betjenes af alle.

Kan bruges på få sekunder

Efter åbning af frontlåget starter enheden automatisk. Hjertestarteren begynder straks at give verbale instruktioner. Disse instruktioner understøttes af billeder, der er fremhævet ved hjælp af lys. Trin for trin forklares det, hvad der skal gøres. Brugervenligheden af ​​DefiSign LIFE er derfor i top!

Elektroderne er med det samme synlige og er allerede fastgjort i hjertestarteren. Elektroderne kan placeres direkte på patientens eksponerede bryst. Dette sparer dyrebare sekunder. Elektroderne i denne hjertestarter har en levetid på ca. 3 år. DefiSign Life AED holder selv styr på elektrodernes holdbarhed. Når udløbsdatoen nærmer sig, vil enheden angive, at elektroderne skal udskiftes. Meget praktisk, for på denne måde vil du aldrig blive konfronteret med ubehagelige overraskelser i en nødsituation!

Derudover er batteriets levetid betydelig, nemlig 6 år. Dette gør vedligeholdelsesomkostningerne for denne enhed meget økonomiske.

Specielle børne-elektroder skal anvendes til pædiatrisk genoplivning. Disse kan gemmes på bagsiden af ​​hjertestarteren. Når du bruger børne-elektroder, tilpasses stødets energiniveau til den mindre krop. Som et resultat kan DefiSign LIFE AED bruges til enhver målgruppe; fra barn til voksen. Børnenes elektroder har en levetid på ca. 1,5 år.

Klar til brug?

Ikke kun elektroderne er med det samme synlige. Ved hjælp af forskellige LED-lys på forsiden af ​​enheden kan du nemt se, om din DefiSign LIFE AED er klar til brug. Blinker statusindikatoren til højre grønt? Så er din AED klar til en nødsituation. Er et af de fire lys til venstre tændt? Så er du nødt til at tage handling. I manualen kan du finde nøjagtigt hvilket lys, der kræver hvilken handling. I de fleste tilfælde er holdbarheden af ​​elektroderne og / eller batteriet udløbet.

På grund af sin høje støv- og vandmodstand kan DefiSign LIFE hjertestarteren hænges både indendørs og udendørs. Vær opmærksom på, at der bør anvendes et passende udendørskab ved ophængning udendørs.

Meget lang garanti giver pålidelighed

DefiSign LIFE AED leveres med 10 års (!) Producentgaranti. Dette garanterer en lang og pålidelig levetid for din enhed. Dette adskiller DefiSign LIFE AED fra andre hjertestartere.

Ønsker du hjertestartere til et internationalt miljø? For eksempel et stort kontor, en station eller en feriepark? DefiSign LIFE AED er her den bedste løsning. Talen kan ændres med kun et tryk på sprogknappen - selv under livredningen.

DefiSign LIFE AED leveres med tre forskellige sprog. Standardsprogssættet består af: dansk, engelsk og tysk. Foretrækker du en anden sprogkombination? Det er ikke noget problem! Kontakt kundeservice på 89 88 82 25 eller [email protected] for at høre mere om mulighederne.

Schweizisk præcision

DefiSign LIFE AED er produceret af den berømte producent, Schiller Medical. Schiller Medical er et førende mærke indenfor medicinske udstyr. Dette afspejles i kvaliteten af ​​DefiSign LIFE AED.

DefiSign Life for alle 

Kort sagt, leder du efter en praktisk, overkommelig og brugervenlig hjertestarter? Så vælg DefiSign LIFE AED. Med en 10-års producentgaranti er du altid sikret en pålidelig enhed. Den venlige købspris er meget konkurrencedygtig, især i betragtning af enhedens gode egenskaber. I og med den er flersproget og har en høj IP værdi kan DefiSign Life placeres hvor som helst. De klare verbale instruktioner sikrer, at enhver kan betjene hjertestarteren.

Alle kan redde et liv med DefiSign LIFE Hjertestarter.

Egenskaber:

 • Flersproget (tre sprog)
 • Meget lang garanti
 • Brugervenlig
 • Udstyret med håndtag
 • Lave brugeromkostninger

DefiSign Life AED er velegnet til:

 • Internationalt miljø
 • Virksomheder
 • Sportsklubber
 • Svømmepøler
 • Indkøbscentre
Mere information
Product Name DefiSign LIFE Hjertestarter halvautomatisk
SKU DS-12s
Fabrikant Schiller
Halv- eller fuldautomatisk Halvautomatisk
Garanti 10
Mål 31 x 25,5 x 10
Muligheder Genoplivning af børn, Elektroder undersøgt i selvtest, Lav asystol tærskel, Afsøgning af pacemaker, Synkroniseret chok, Mulighed for opdatering/opgradering, Bruger kan udtrække CPR data, Sprogvalg (f.eks. engelsk)
Skærm Nej
IP Værdi 55
Inklusiv taske Nej
Lifespan of battery ca. 6 years
Lifespan of electrode pad ca. 3 years
Genoplivningshjælp Audio (standard), Metronom
Vægt 2.500000
Besøg CPRmanual.com for alle brugsanvisninger på vores produkter.
 
 
Search engine powered by ElasticSuite