En milepæl der er værd at huske

For kort tid siden,  annoncerede vi det allerede: Vi var tæt på milepælen med 50.000 leverede hjertestartere /AED'er. På endnu kortere tid end vi havde forventet, lykkedes det os! Den 50.000. AED blev solgt i Portugal, og med den vinder modtageren af hjertestarteren  en afslappende weekend ved havet i Vlissingen. Et smukt, men først og fremmest vigtigt øjeblik at huske.

Hurtigere end forventet: 50.000 AED'er leveret

Det oversteg vores forventninger, at vi kunne levere den 50.000. AED så tidligt på året. I begyndelsen af året troede vi, at vi først ville nå denne milepæl i slutningen af 2022, men nu er det allerede sket i april. Det er en stor præstation og yderst vigtigt for at nå vores mål.

Den stigende opmærksomhed omkring hjertestartere også kaldet AED’er (automatiske eksterne defibrillatorer) og det faktum, at deres tilstedeværelse kan gøre forskellen mellem liv og død, er ekstremt vigtig. Et hjertestop kan ske hvor som helst: i hjemmet, på arbejdet, i sportsklubben eller på gaden. Jo hurtigere en AED anvendes, jo større er chancen for at overleve.

Vi er ikke nået dertil endnu

Selv om 50.000 AED'er er en stor milepæl, stopper vi ikke her. Vi vil fortsætte, indtil vi når vores mål: I 2030 vil alle have en AED til rådighed inden for 6 minutter. I Nederlandene nåede vi allerede dette mål i december 2021, men i andre lande er der stadig plads til forbedringer. Der er stadig meget arbejde at gøre, selv om leveringen af den 50.000. AED er et stort skridt i den rigtige retning.

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan Medisol's CEO, Pieter Joziasse, ser på denne milepæl? Læs hans klumme.

Har du brug for råd til hvilken hjertestarter du skal anskaffe ?  Vores eksperter er glade for at hjælpe dig. Kontakt os på tel. +45 89 88 82 25 eller skriv til os på [email protected].