ZOLL Elektroder

Her finder du elektroder til ZOLL AED Plus, AED Pro og AED 3.

ZOLL har mange valgmuligheder af elektroder til hjertestartere. Læs mere om de forskellige elektroder her eller brug filtermulighederne i menuen til venstre for at finde det rigtige produkt.

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
pr. side

Zoll CPR-D padz

Disse voksenelektroder passer til Zoll AED plus og AED pro og er lavet i ét stykke for nem placering på brystet. Elektroderne har en sensor, der måler dybden af ​​brystkompressioner. Hjertestarteren kan derfor give information og instruktioner under HLR. CPR-D elektroderne er de mest brugte elektroder til ZOLL hjertestartere på grund af sensoren og en meget lang holdbarhed.

Zoll CPR Uni padz

Disse elektroder passer til Zoll AED 3 og består også af ét stykke og har en integreret feedbacksensor. CPR Uni padz er velegnet til genoplivning af både voksne og børn i forbindelse med hjertestarterens børneknap.

Zoll Stat Padz II

Stat Padz II er også meget populære elektroder. Dette er et billigere elektrodesæt til Zoll AED Plus og AED Pro uden en integreret sensor. Du får derfor ikke feedback under HLR, og elektroderne er to separate pads. Disse elektroder er velegnet til fagfolk.

Zoll CPR Stat padz

Vil du have to separate elektroder med sensoren? Så er CPR Stat Padz velegnet og bruges med Zoll AED Plus og AED Pro. Du får altså HLR-feedback og de genkendelige to separate elektrodepads.

ZOLL børneelektroder

Specielt beregnet til genoplivning af børn på op til 8 år eller personer der vejer under 25 kg. Ved brug af børneelektroder tilpasses stødets energiniveau. Hvis hjertestarteren hører til et område, hvor der er mange børn til stede, anbefales det at opbevare et sæt børneelektroder sammen med hjertestarteren i tilfælde af en nødsituation. Passer til Zoll AED Plus og AED Pro.