Hjertestarter til boligkvarter

I Danmark finder ca. 5.000 hjertestop sted uden for hospitalet hvert år, hvoraf mere end halvdelen sker i eller omkring hjemmet. For at overleve et hjertestop, skal HLR (hjerte-lunge-redning) påbegyndes og en hjertestarter (også kaldet en AED) tilsluttes så hurtigt som muligt. Hvis patienten ikke får hjælp inden for 6 minutter, er chancen for overlevelse meget lav. En ambulance kan desværre ikke altid nå ud til patienter inden for denne tid, derfor er en hjertestarter tæt på dig et sikkert valg.

Hvorfor en hjertestarter til vores vej?

Det bliver stadig mere kendt at have en hjertestarter på vejen, hvilket er en god udvikling! En AED i kvarteret kan hentes på ingen tid, så genoplivning kan påbegyndes meget hurtigt. Når HLR og tilslutning af en hjertestarter startes hurtigt, øges chancen for overlevelse markant. Med en AED tilgængelig på vejen, er ikke kun din husstand hjertesikker, men også dine naboers. Gå sammen med din nabo om at anskaffe en hjertestarter og i kan alle gøre brug af den.

Hvilken hjertestarter skal hænge på vores vej?

Vi har udvalgt robuste hjertestartere, der er nemme at bruge, selv hvis du aldrig har fulgt et førstehjælpskursus. De snakker alle sammen Dansk og giver tydelige instruktioner både i lyd og billeder. AED’erne nedenfor kan klare både stød og slag, støv og fugt. Perfekt til at hænge i et skab udenfor, hvor den hurtigt kan tages med i en nødsituation. Vedligeholdelse af disse hjertestartere er også meget simpelt.

Mere information til dig

Planlægger du at købe en hjertestarter til din vej, eller orienterer du dig stadig? Læs mere om hjertestarterne nedenfor eller kontakt os for personlig rådgivning. Vores mærke-uafhængige udvalg gør os unikt i stand til at skræddersy et tilbud til dig. Ring på +45 89 88 82 25 eller send en e-mail til [email protected].

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. Defibtech Lifeline View hjertestarter
    19.125,00 kr 15.300,00 kr
    Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
pr. side

Ofte stillede spørgsmål om hjertestartere på vejen

 

Hvem kan bruge hjertestarteren på min vej?

Alle kan bruge en hjertestarter. En hjertestarter kan ikke bruges forkert – kun hvis den ikke bruges. Du behøver altså ikke at være trænet i førstehjælp for at kunne redde liv. Vores hjertestartere snakker tydeligt Dansk og giver instruktioner om hvad du skal foretage dig i en nødsituation. Hjertestarteren har også tit enten en skærm eller piktogrammer, der viser hvad du skal gøre trin for trin. Husk altid at ringe 1-1-2 i en nødsituation.

Hvad koster en hjertestarter?

Udover anskaffelseskosten af hjertestarteren, skal du også overveje omkostninger i forbindelse med opbevaring af hjertestarteren. Det kan være i skal have et indendørs- eller et udendørsskab, der sørger for en synlig og central opbevaring af hjertestarteren.

Derudover skal batterier og elektroder udskiftes, når de udløber. Holdbarheden af ​​elektroder og batterier varierer per AED. I gennemsnit holder elektroder omkring 2 år og batteriet omkring 5 år. Hjertestarteren selv holder omkring 10 år. Så over en 10 års periode udskifter du elektroderne 5 gange og batteriet 2 gange. Du udskifter altid elektroderne efter at hjertestarteren har været tilsluttet – dette er dog gratis. Det er gratis at redde liv i Danmark!

I Danmark er det ejerens eget ansvar, at sørge for at hjertestarteren virker. Hvis du vil være på den sikre side, kan du også vælge at købe en serviceaftale. Du kan se vores udvalg af serviceaftaler under Hjertestarter Service. For eksempel bliver AED’en årligt kontrolleret og testet, og/eller reservedelene bliver udskiftet til tiden.

Efter 10 år anbefaler vi udskiftning til en ny hjertestarter. Er jeres hjertestarter allerede 10 år gammel? Kontakt os og få et tilbud til udskiftning af hjertestarter.

Hvilken hjertestarter er den bedste?

Vores udvalgte AED'er er robuste, nemme at bruge og har lave omkostninger i vedligeholdelse. Hver og en af ​​dem redder liv. Men så har du stadig valget mellem en fuld- eller halvautomatisk version. En halvautomatisk hjertestarter er udstyret med en manuel stødknap, mens den fuldautomatiske hjertestarter som for eksempel Defisign Life kun har en tænd-/sluk knap. Nogle hjertestartere er også udstyret med en børneknap som for eksempel CU Medical IPAD SP1. Når en børneknap er aktiveret, skifter hjertestarteren automatisk til genoplivning af børn. Dertil behøver man ikke at anskaffe elektroder specielt til børn, hvilket er nødvendigt for hjertestartere uden børnefunktion. Et eksempel på en meget populær hjertestarter er den halvautomatiske ZOLL AED Plus.

Hvordan skal vores nabohjertestarter opbevares?

Det anbefales at opbevare hjertestarteren udendørs, tilgængelig for alle. Dertil er et udendørsskab uden lås nødvendigt. Et udendørsskab regulerer temperaturen omkring hjertestarteren, hvilket er nødvendigt for at sikre levetiden på hjertestarteren. På denne måde kan både din egen familie men også naboens familie gøre brug af AED’en hvis uheldet er ude.

Hvis hjertestarteren skal hænge indenfor, kan i vælge et indendørsskab eller et vægbeslag, så hjertestarteren hænger centralt og synligt.

Vi har anskaffet en hjertestarter til vores vej, hvad nu?

Når du har modtaget jeres hjertestarter og pakket den ud, er det en god idé at gøre dig selv og dine naboer godt bekendt med den. Gør boligkvarteret opmærksomme på hvor hjertestarteren kan findes. Læs manualen igennem og tjek hvordan du ser om status på hjertestarteren er i orden. Notér udløbsdato på elektroderne. Sæt derefter hjertestarteren på sin plads og tilmeld den hos Trygfonden, så 1-1-2 alarmcentralen kan informere frivillige hjerteløbere om, hvor også de kan finde den.

Hvordan vedligeholder man en hjertestarter?

En hjertestarter i boligkvarteret skal altid være klar til brug. AED’en udfører selv dagligt, ugentligt og månedligt selvtests. Men du skal selv sørge for at holde godt øje og tjekke den regelmæssigt. Se efter statusindikatoren og/eller eventuelle lys for at angive batteriudskiftning. Hold også godt øje med elektrodernes holdbarhed. Elektroder har en udløbsdato i forbindelse med den klæbende gel, der kan tørre ud over tid. Sørg for at anskaffe og udskifte batterier og elektroder i god tid, for at undgå en uheldig situation.

DefiSign Life Online hjertestarteren er et perfekt valg til nabolaget, der vil have så lidt vedligeholdelse som muligt. Denne AED kan gå på internettet, hvor den kan udføre selvtests, opdatere software og sende dig e-mails omkring status eller påmindelser om kommende nødvendige batteri-/elektrodeudskiftning.