Hjertestarter til sport og idræt

Sport og træning kan fremme et hjertestop, selvom den sunde levestil ellers generelt virker forebyggende. Derfor er det vigtigt at have adgang til livreddende udstyr til selv unge atleter. Jo hurtigere HLR startes, og jo hurtigere en hjertestarter (også kaldet en AED) tilsluttes, jo større er chancen for overlevelse.

Egnede hjertestartere til sportsklubber

Hvilken hjertestarter der er bedst egnet, er forskellig fra situation til situation. En AED til en sportsklub skal være brugervenlig og støv- og vandafvisende (høj IP-værdi). Den skal kunne holde til lidt af hvert. AED'en skal helst opbevares i en matchende bæretaske, som du hurtigt kan tage med dig.

Nedenfor finder du et udvalg af egnede AED'er til sportsmiljøer. Herunder sportsklubber, fitnesscentre, svømmehaller, sportskantiner, foreningsbygninger, sportsarrangementer og andre sport- og idrætssteder. De er alle hurtige i brug, nemme at betjene, robuste, iøjnefaldende, til en fin pris og af høj kvalitet.

Hvem kan bruge hjertestarteren i sportsklubben?

Vores udvalgte hjertestartere nedenfor er halvautomatiske. Det vil sige, at stødet afgives manuelt ved et tryk på en knap, når hjertestarteren angiver det. Halvautomatiske AED'er er velegnede til professionelle og ikke-professionelle. For trænere og atleter, for uddannede førstehjælpere og akutberedskab og selv for tilskuere langs linjen.

Alle kan og må bruge en hjertestarter. En hjertestarter giver altid klare instruktioner under HLR. Ring altid 1-1-2 først, tilslut AED’en og start HLR så hurtigt som muligt: at gøre noget er bedre end at gøre ingenting.

Skræddersyet rådgivning

Har du brug for hjælp til dit valg? Kontakt os venligst ved at ringe på +45 89 88 82 25, send en e-mail til [email protected] eller chat med os i chatten!

Takket være vores brede udvalg af alle mærker, kan vi give dig uafhængig og personlig rådgivning og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og din klub.

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. Philips Heartstart FRx Hjertestarter
    12.998,75 kr 10.399,00 kr
    Hurtig levering, 2-4 uger Forudsat at produktet er på lager hos vores leverandør. Vi vil gøre vores yderste for at levere dette produkt så hurtigt som muligt. Efter bestilling vil vi holde dig informeret om den forventede leveringsdato.
pr. side

Ofte stillede spørgsmål om hjertestartere til sportsklubber


Hvilken hjertestarter passer bedst til os?

Tænk over, hvem der udøver sport hos jer. Er det kun voksne, eller måske også små børn? For børn under 8 år eller personer der vejer mindre end 25 kg anbefales det at bruge børneelektroder. I så fald har du et par normale elektroder og et par børneelektroder. Begge skal udskiftes inden udløbsdatoen. Derfor kan et godt alternativ til sportsklubber være en hjertestarter med en børnefunktion. Du bruger i det tilfælde de normale elektroder og med et enkelt tryk på en knap, skifter du til børnetilstand. Stødets energi reduceres automatisk. Det sparer livsvigtig tid men også omkostninger. CU Medical IPAD SP1, Nihon Kohden Cardiolife 3100, Philips HeartStart FRx har alle sammen en børnefunktion.

Er der internationale sportsudøvere eller tilskuere? Overvej en flersproget hjertestarter. For eksempel kommer DefiSign Life AED'en med 3 sprog. Ideel til internationale klubber!

Skal hjertestarteren med ud på boldbanerne eller med i bussen ud til stævne? Overvej den lille men kraftige Schiller Fred Easyport hjertestarter. Den er så nem at tage med og kan det samme, som de andre hjertestartere.

Er en hjertestarter vandtæt?

Træner din sportsklub udenfor, kan det anbefales, at anskaffe en hjertestarter, der kan modstå et stænk af regn. Hjertestartere er ikke fuldstændigt vandtætte, men med en såkaldt IP-værdi på 55 eller højere, kan din hjertestarter tåle både fugt, støv og slag. Leder du efter en vandafvisende AED til din sportsklub? Vores udvalg af hjertestartere nedenfor kan klare det hele.

Hvordan opbevares hjertestarteren bedst i klubben?

Afhængigt af hvor jeres hjertestarter skal placeres, vil et hjertestarterskab være en god løsning. Vil AED'en blive installeret i sportskantinen? Eller i sportshallen? Hertil er et indendørsskab smart. Det sørger for en central og synlig opbevaring. Men for at gøre AED'en så tilgængelig som muligt, råder vi altid sportsklubber til at hænge AED'en udenfor. I så fald har du brug for et godt udendørsskab. Et udendørsskab beskytter hjertestarteren mod varme og kulde. Desuden kan foreningens AED på denne måde også bruges af folk i nærheden.

I en nødsituation skal AED'en naturligvis være tilgængelig hurtigst muligt. Derfor anbefaler vi altid et udendørsskab uden lås. Sportsklubber er nogle gange bange for tyveri, men det er yderst sjældent at hjertestartere bliver stjålet i Danmark. Deres unikke serienummer gør det umuligt at blive væk. Derudover kan man forsikre sin hjertestarter igennem Brancherådet for hjertestartere.

Er der omkostninger forbundet med en hjertestarter?

Batterier og elektroder skal udskiftes, når de udløber. Holdbarheden af ​​elektroder og batterier varierer per AED. I gennemsnit holder elektroder omkring 2 år og batteriet omkring 5 år. Med en AED, der holder 10 år, udskifter du elektroderne 5 gange og batteriet 2 gange. Du udskifter altid elektroderne efter en redning – dette er dog gratis. Det er gratis at redde liv i Danmark!

Det anbefales at kontrollere hjertestarteren regelmæssigt. På denne måde ved du med sikkerhed, at AED'en kan bruges, når det gælder! I Danmark er det ejerens eget ansvar, at sørge for at hjertestarteren virker. Hvis du vil være på den sikre side, kan du også vælge at købe en serviceaftale. Du kan se vores udvalg af serviceaftaler under Hjertestarter Service. For eksempel bliver AED’en årligt kontrolleret og testet, og/eller reservedelene bliver udskiftet til tiden.