AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 40.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Min indkøbskurv
0,00 kr

Ambu

AMBU fører et bredt udvalg af genoplivningsdukker og andre relaterede produkter til anvendelse ved genoplivning. Produkterne er fordelt i forskellige kategorier og består af blandt ander ansigtsmasker, masker og balloner til brug ved kunstigt åndedræt, ”lunger” og halskraver.

AMBU Man 1 er en livagtig træningsdukke i voksenstørrelse, som er forsynet med alle nødvendige egenskaber for træning af tidsvarende genoplivningsteknikker. AMBU Man 1 har et patenteret hygiejnesystem, hvor alle kursister udstyres med hver deres personlige ansigtsmaske og ”lunge”.AMBU Man 1 modellerne er også udstyret med et mekanisk kontrolinstrument. Dette instrument viser et stort antal resultater fra udførelse af genoplivningen.

AMBU Man W har de samme egenskaber som AMBU Man men er desuden udstyret med Wireless. AMBU Man W kan derfor anvendes uden kabler og ledninger, så træningen kan udføres i realistiske omgivelser på afstand af computere og andre elektriske apparater. Dette sikrer en større frihed under træningen uden problemer med og distraktioner fra kabler og lignende.

Udover voksendukker har AMBU også AMBU Baby og AMBU Barn i sit sortiment. Disse to dukker gør det muligt at træne genoplivning på både små og større babyer og børn.

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side
Search engine powered by ElasticSuite