AEDbutikken.dk | Med hjertet for hjertet

❤ 20 års erfaring ❤ Mere end 50.000 leverede hjertestartere ❤ Vores kunder giver os 9,7

Laerdal

Laerdal er et af de mest populære mærker inden for førstehjælpsdukker. På grund af det brede udvalg er der en passende Laerdal dukke til enhver træning. I dag sælger vi alle Laerdals dukker med deres nye QCPR function, hvilket giver realtid feedback omkring førstehjælpen. Udover dukker til HLR træning har Laerdal også dukken Laerdal Choking Charlie til at træne kvælningsscenarier.

Stort udvalg af Laerdal dukker

Laerdals voksen- og mest populære træningsdukke er Little Anne QCPR. Hun fås også som Resusci Anne versionen med hel krop og Mini Anne som er oppustelig og nem at tage med.

Børneudgaven af HLR-dukken er Laerdal Little Junior QCPR, som også har en hel krops version Laerdal Resusci Junior QCPR. Ligeledes sælger vi Laerdal Little Baby QCPR til førstehjælpstræning på spædbørn.

Laerdal-dukkerne findes også med mørk hud, så dine kursister kan føle sig inkluderet. Vi sælger også sættet Laerdal Little Family QCPR, så der nemt kan trænes på alle tre størrelser.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål omkring Laerdals dukker eller har du brug for reservedele? Vores specialister hjælper dig gerne! Ring til os på +45 89 88 82 25, send en mail til [email protected] eller chat med os i chatten!

Vis som Gitter Liste

21 varer

Faldende orden
pr. side