Vil du købe en hjertestarter ? Vi hos AEDbutikken/Medisol har over 20 års erfaring med salg af hjertestartere. Vi er mærke uafhængig leverandør af hjertestartere ( Også kaldet AED :Automatisk Ekstern Defibrillator)  Vi har et bredt udvalg af produkter og kan levere hurtigt fra vores lager. Fragten er gratis. Har du brug for et indendørs / udendørs skab til din hjertestarter eller tilbehør som elektroder/pads og batterier er du kommet til det rette sted .

Hurtig levering

Nedenfor kan du finde et udvalg af hjertestartere, som vi kan levere relativt hurtigt.

 • Nihon Khoden Cardiolife 3100 med børneknap der nedjusterer stødvolumen til genoplivning af børn. Den har en støjsensor, der justerer de stemmeførte instruktioner alt efter støj i området. Hjertestarteren er meget brugervenlig. Velegnet til private hjem, sports- og svømmehaller, skoler, boligforeninger og arrangementer af alle størrelser.
 • Defisign Life hjertestarteren. Schweizisk præcision til en fornuftig pris. 3 sproget (Dansk- Engelsk-Tysk) velegnet til for eksempel turistområder, offentlige steder så som forretninger og stationer, lokalsamfund og boligforeninger.
 • CU Medical i-PAD SP1 er en letvægt hjertestarter med et simpelt design uden “låg”, der gør den nem og hurtig at bruge for alle. Den indbyggede børneknap gør den ekstra egnet i omgivelser med mange børn. Velegnet til boligforeningen, sportsklubber, svømmehaller og skoler eller ved havnen.
 • Schiller Fred EasyPort: den eneste AED (automatiske eksterne defibrillator), der er så lille og let, at den passer i enhver lomme og taske og stadig opfylder alle kravene til en moderne hjertestarter. Bliver nu også brugt til hjertestarter-drone projektet i Nordjylland!
 • ZOLL AED Plus hjertestarter: Meget populær med dansk tale og simpel i brug. De særlige elektroder giver værdifuld feedback omkring hastigheden og dybden af kompressioner, så du kan give den mest optimale HLR helt enkelt!
 • Philips HS1 hjertestarter: har en klar og naturlig dansk stemme, som vejleder førstehjælperen med detaljerede instruktioner direkte under brugen, herunder også unik vejledning i HLR. For at få ekstra hjælp under hjertemassagen (CPR) trykkes på den blinkende blå knap. Herved får brugeren direkte hjælp til at opnå fuld kontrol over situationen og forløbet.
 • Philips FRx Hjertestarter er en robust, pålidelig hjertestarter med en meget høj grad af brugervenlighed. Brugervenligheden er yderst vigtig og afgørende for at redde liv
 • Physio Control Lifepak CR2 - USB giver meget klare instruktioner på dansk. Dette gør den yderst brugervenlig for både trænede og utrænede brugere. Derudover har Lifepak CR2 - USB en høj IP-værdi og er derfor velegnet til placering i næsten alle miljøer.
   
 1. CU Medical i-PAD SP1
  CU Medical IPAD SP1 hjertestarter
  11.748,75 kr 9.399,00 kr
 2. ZOLL AED Plus hjertestarter
  ZOLL AED Plus hjertestarter
  13.748,75 kr 10.999,00 kr
 3. Udsalg Philips HeartStart HS1 Hjertestarter
  Philips HeartStart HS1 Hjertestarter
  9.123,75 kr 7.299,00 kr
 4. Philips Heartstart FRx Hjertestarter
  Philips Heartstart FRx Hjertestarter
  12.998,75 kr 10.399,00 kr

Hos AEDbutikken.dk er du altid sikret:

10 års garanti på alle hjertestartere
Gratis forsendelse
Alle hjertestartere og tilbehør i én webshop
Kvalitet og sikkerhed (vi er ISO-13485-certificeret)

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige hjertestarter? Så kontakt vores specialister for at få rådgivning eller bed om et tilbud online.