Cardiac Science Powerheart G3 PRO batteri

Cardiac Science Powerheart G3 PRO batteri til Cardiac Science Powerheart G3 PRO hjertestarter. Kaldes også for IntelliSense Lithiumbatteri type 9145

Holdbarhed: ca. 5 år under optimale forhold
Garanti: 1 år fra tilslutningsdato

Passer til Powerheart G3 Pro hjertestarteren:

  • 9300P
 
4.123,75 kr 3.299,00 kr
På lager, tilgængelig med det samme
Beskrivelse

Cardiac Science Powerheart G3 Pro batteri

Powerheart G3 Pro-batteriet er også kendt som IntelliSense Lithium-batteriet fra Caridac Science. G3 Pro hjertestarteren har en batteristatusindikator. Når låget på hjertestarteren åbnes, viser LED-lys, hvor meget kapacitet der er tilbage i batteriet. Har batteriet stadig tilstrækkelig kapacitet? så er de grønne lys tændt. Når batteriet har et lavt strømniveau, eller når det er tomt, lyser en rød LED. Når dette er tilfældet, og låget er åbnet, vil G3 Pro hjertestarteren vise 'lavt batteri'. Når batteriniveauet er lav, lyder der et lydsignal, når hjertestarteren er lukket. Statusindikatoren er også rød. Hvis batteriet ikke udskiftes i tide, og batteriet bliver helt tomt, forbliver statusindikatoren rød, men det akustiske signal forsvinder.

G3 Plus-batteriet passer til:

Dette batteri passer til Powerheart G3 Pro hjertestarteren med type nummer 9300P. Dette er det gule IntelliSense Lithium-batteri af type 9145.

Garanti på Powerheart G3-batteriet:

Cardiac Science-batterier har en lang levetid. G3 Pro-batteriet leveres med 1 års garanti fra datoen det bliver taget i brug. Det er derfor en god idé at registrere denne dato ved for eksempel at skrive den på batteriet. Når batteriet er placeret i hjertestarteren, vil den udføre en selvtest. Når selvtesten er gennemført, bliver statusindikatoren grøn. Sker det ikke med det samme? Åbn låget i et par sekunder og luk det derefter igen. Derefter skifter statusindikatoren til grøn (hvis hjertestarteren fungerer korrekt).

Egenskaber af G3-batteriet:

  • Garanti: 1 år fra tilslutningsdato
  • Dato på batteriet: produktionsdato
  • Opbevaringstemperatur: 0°C - 50°C
  • Type: 9145-301
  • Sammensætning: Li/SO2
Mere information
Mere information
Produktnavn Cardiac Science Powerheart G3 PRO batteri
SKU 9145-301
Fabrikant
Cardiac Science
Batteri og elektroder Batteri
Egnet til model Cardiac Science Powerheart G3 pro
Holdbarhed ca. 5 years
Voksen eller barn Ikke anvendeligt
Vægt 0.6 kgs
Brugermanual

Klik her for at se brugervejledningen